31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeistä viedään

 Uskomatonta, että pian on taas yksi vuosi takana! En tässä ala muistelemaan mennyttä vuotta, koska en siitä juuri mitään muista. Paljon vuoteen kuitenkin mahtui mm. iloa, ihanaa yhdessä oloa ja toivoa sekä myös epätoivoa ja surua. Voisi varmaan tiivistää sanomalla, että kulunut vuosi on ollut täyttä elämää.


 Näin vuoden viimeisenä päivänä haluan kiittää teitä ihanat lukijani. Pienen blogini kautta olen vuoden aikana saanut tehdä jotain omaakin ja ehkä kehittynytkin siinä sekä ennen kaikkea saanut teiltä vertaistukea. Jokainen kommenttinne on ollut suuri ilo♥ Erityisesti haluan vielä kiittää Eppusen kaapilla-blogin Heidiä, joka on ehkä tietämättäänkin pelastanut useammankin päiväni♥ Kiitos myös monen raskaan aamuni piristäjä, Lapsiparkin Såfin♥ Kiitos teille kaikille, että olette siellä♥

 Uusi vuosi tuo tullessaan aina paljon uutta. Tulevana vuotena meidänkin elämässä tapahtuu muutoksia mm. Pikkutäryn aloittaessa eskaria. Kaikkia uusia tuulia ei vielä voi tietääkään, mutta joitain suuria suunnitelmia täällä on. Ennen kevättä kuulette niistä varmasti lisää! Tiedän tulevaan vuoteen mahtuvan monia liikutuksen hetkiä, epävarmuutta ja pelkoa, mutta ennen kaikkea perheen yhteisiä hetkiä, iloa ja rakkautta. Tiedän meidän selviävän tavalla tai toisella kaikesta, mitä uusi vuosi mukanaan tuokaan.
 En ala tulevalle vuodelle mitään lupauksia tekemään, sillä enhän niitä pian kuitenkaan muistaisi :D Yritän kuitenkin muistaa pitää ne pienen pienetkin lupaukset, jotka ensi vuotena lupaan. Yritän huomioida myös omaa itseäni ja pitää enemmän yhteyttä ystäviini. Yritän muistaa joka päivä, mikä elämässä on tärkeintä.

  Onnea, rakkautta ja menestystä vuodelle 2016!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia menneeltä vuodelta! "Täyttä elämää" onkin oivallinen sanonta.. <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi - onkin jännää miten tärkeäksi osaksi elämää bloggaaminen voi muodostua ja etenkin miten tästä maailmasta voi löytää itselleen uusia ystäviä! Kiitos siis myös itsellesi! Jännityksellä jään odottamaan mitä jänniä juttuja teille tapahtuu ensi vuonna..

  Oikein iloista, energistä ja super-hyvää uutta vuotta teidän porukalle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo on kyllä totta, kuinka bloggaaminen voi muuttaa positiivisella tavalla elämää etenkin tuomalla elämään huipputyyppejä :)

   Poista