17. joulukuuta 2015

Kätyrit-joulupallo

 Täällä on viime päivinä kasattu lastenhoidon ohella urakalla miehen puolesta lahjakoreja. Askartelut lasten kanssa ovat siis jääneet vähemmälle. Mitä nyt pikkuiset kädet ovat milloin olleet sellofaanin sisällä tai muuten vain 'auttamassa' :)  Annoin isommille lapsille askarteluvaraston vapaaseen käyttöön ja Pikkutäry tekikin siskonsa avustuksella itselleen joulupallon.
  Pallon sisäpuoli on maalattu Tellun kynsilakalla ja pintaan on liimattu irtosilmä ja piipunrassia. Rupesin miettimään pitäisikö pienemmille kummilapsille askarrella vaikka paketin koristeeksi vihdoin omat pallot. Joskus aikoinaan tein kummilapsille joka joulu koristeen, mutta nuorimmaiset eivät ole saaneet ainuttakaan. Turtlesia, lisää kätyreitä ja Frozen-palloja mietin ja kenties Ryhmä Hau-pallo Onnille?

 Huomaatteko muuten mitä ihmeellistä täällä on tapahtunut? Meillä on maa hennon valkoinen! Valitettavasti tämä ilo taitaa olla taas lyhytaikaista sillä vettähän sieltä on tulossa.

2 kommenttia:

 1. Näitä palloja on niin ihana askarrella :D Ja kiva idea! Meillä nämä kätyrit ovat tällä hetkellä aika pop!

  Minulla on yksi pieni pyyntö, haluaisitko lähettää tänne myös vähän tuota kivaa valkoista peitettä? Meille on luvattu viikonlopuksi aurinkoista ja +10. Mietin, että pitäisikö lähteä rannalle? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa paikassa taitaa olla samalla lailla :D Me saatettiin tyhjentää paria kauppaa ihan kiitettävästi kätyri-jutuista kun oli niin monen pienen lahjottavan toivelistalla.

   Tiedätkö enemmän kuin mielelläni tätä valkoista ihmettä teillekin sinne lähettäisin. Pelkäänpä vaan pahoin ettei siitä ole mitään aamulla jäljellä sillä pari tuntia on satanut silkkaa vettä. Nyt vielä kyllä luistimet ja potkukelkat kulkis sivuteillä :D Että tavataanko siellä rannalla? :D

   Poista