5. joulukuuta 2015

Joulukortit valmiina?

  Viimeistään nyt kannattaa pistää tilaukseen kuvajoulukortit, mikäli mielii saada ne joulupostimerkillä lähetettyä. Itse olen tunnetusti aina kaikessa myöhässä ja viime joulunakin taisimme saada ruuhkaan jääneet kuvakorttimme myöhässä. Perille pääsivät aatoksi onneksi kuitenkin kaikki :)
  Tänä vuonna olen hieman hukassa kuvakorttien kanssa. Hyödynnettiinkin päivän ihana auringonpaiste ja käytiin yrittämässä kepposkarkkien kanssa kuvien ottoa vielä kerran. Uhmaavan Onnin kanssa ei yhteiskuvaa saatu, mutta katsotaan saanko rakennettua jotain kivaa tässä illan aikana. Paljon ihania jouluisia kuvia lapsista on ainakin otettu eli niistä ei pitäisi jäädä kiinni.

 Kaikille ei tule kuvakorttia lähetettyä eli askartelemaankin vielä päästään. Tellu yritti aloittaa urakkaa jo tällä viikolla, mutta loppunut puikkoliima ja olemattomat muut tarpeet saivat tytön epätoivon valtaan. Sainkin komennuksen mahdollisimman pian kunnon askarteluvaraston täydennysreissulle sillä lähikaupasta löytyy ehkä juuri ja juuri se puikkoliima ja kartonkia, usein sitäkin väärässä värissä.

 Jokos muilla on joulukortit valmiina?

2 kommenttia:

  1. Oi, joulukorttiaskartelu on hauskaa :) Meillä askarreltiin oikeastaan postiin lähetettävät kortit jo aikoja sitten ja nyt väsätään vielä sitten itse paketteihin vähän erilaiset kortit <3 Meilläpäin vähän jännittää kerkeekö kaikki joulukortit perille pitkittyneen postilakon takia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös posti ole luvannut kaiken joulupostin perille toimittaa? Toivotaan näin ainakin! Meillä Tellu tekee parhaimmille kavereilleen lähes joka päivä uuden kortin kun tykkää niin askartelemisesta :D

      Poista