20. joulukuuta 2015

Virkattu Frozen-panta

 Keskeneräisiä töitä ei saisi esitellä, mutta jouluun on niin vähän aikaa, että päätin tämän kuitenkin vilauttaa. Meidän lähipiirissämme on eräs suloinen neiti, joka rakastaa yli kaiken Frozenia. Näin sattumalta erään lankakerän, josta tuli heti Frozen mieleeni. Hetken mielijohteesta ostin lankaa ajatuksena tehdä tuolle neidille jotakin lahjaksi. Siis minä, joka tunnetaan keskeneräisistä töistään :D

 Onnin leikkauksen myötä aika ja rahkeet eivät riittäneet mihinkään isoon työhön. Lopulta alkuviikosta eräänä iltana sisuunnuin ja päätin virkata edes hiuspannan. Moneen vuoteen en ole mitään tehnyt ja olihan mallin hakeminen melkoista haparointia. Halusin laittaa pantaan valkoisia helmiä, jotka olivat lojuneet hääkoristeluidemme jälkeen odottamassa inspiraatiota Tellulle. Ei tämä mikään huippuluomus ole, mutta josko kelpaisi pienelle neidille?
 Pikkutäry toimi öhöm hieman lahjottuna mallina, mutta sanoi ettei naamaa saa missään nimessä näkyä. Helmet on tässä kuvassa vielä vain pikaisesti pujoteltu langalla paikoilleen eli panta on niiden ompelua vaille valmis. Ehkä tällä kertaa jopa saan tämän valmiiksi pakettiin asti :D

2 kommenttia:

 1. Hieno panta! Meilläkin on Frozen pitkän aikaa ollut ihan ykkönen.. Meillä fiilistellään tosin eniten sitä monsteria.. Hihii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika tuskan takana tämä oli, kun niin pitkä tauko takana ja aivotoiminta nollassa. Eli ehkä hyvä vaan etten mitään isompaa alkanut tekemään :D Tosin sellaiseen varmaan olisin etsinyt ihan ohjeenkin :)

   Meillä Onni tykkää hurjasti siitä lumiukosta, mutta prinsessat on ihan yäk.

   Poista