11. joulukuuta 2015

Helpot Petteri Punakuonot

 Petteri Punakuono on meillä perinteinen jouluaskartelun aihe. Monen moista ollaan vuosien varrella tehty ja tänä vuonna Petterit näyttivät tältä.
 Jäätelötikuista syntyi siis ripustettavia poroja ja lisäksi lapset halusivat kavereidensa kortteihin tehdä itse kirjekuoret. Pikkutäryä harmitti yhden poron päälle kaatunut vesilasi ja toisen poron liian aikaisin piirretty suu, mutta onpahan ainakin ainutlaatuiset yksilöt :)

 Mikäli Onnin oireet eivät enteile tulehdusta, saan viikonloppuna vihdoin kirittyä kalenterin kiinni :) Onneksi päädyin sittenkin tänä vuonna tilaamaan valokuvakortit sillä askartelemiseen ei ainakaan olisi nyt aikaa ollut. Nyt siis kirjoittelemaan kortteja ja osoitteita! Urakkana miehen kanssa saada postituskuntoon yhteensä lähes 150 korttia, joista suurin osa tosin miehen töiden puolesta lähetettäviä. Onneksi on viikonloppu!

 Tunnelmallista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia kortteja! :D Meillä tehtiin tänä vuonna tosi simppelit kortit postitettavaksi. Saatiin ne onneksi jo nyt viikolla matkaan, sillä meidän kalenteri on todella täynnä jouluun asti. (mutten vielä suostu kutsumaan tätä joulustressiksi ;D..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun alla sitä tuntuukin kalenterit täyttyvän! Meilläkin olisi ollut monen moista, mutta parempi mennä vaan nyt päivä kerrallaan :)

      Poista