10. joulukuuta 2015

Kumman joulun valitset?

 Meidän Onni on viimeistään opettanut kuinka jouluun valmistaudutaan rauhallisesti ilman stressiä. Voi valita siivoaako hullun lailla yötä myöten vai nauttiiko kynttilän valossa kupin glögiä ja piparin.

Voi valita keskittyykö omiin puuhiin ja kiireeseen vai antaako lapsille unohtumatonta aikaa. 

 Ja mitä sitten jos kaikki ei aina onnistu? Pipariksi meni ja ehkä ensi kerralla on parempi onni!

 Meidän vanhempien keskittyessä Onniin, on isommat lapset saaneet joulupuuhastelua tontuilta.  Oppi & Ilon jouluinen tekemistäräys löytyi lehtihyllyltä ja isommat vaikuttivat varsin innostuneilta :)
  Lopuun on vielä pakko kertoa, että blogi löytyy nyt myös Instagramista @kotiaidinelamaa. Hiljalleen ajan salliessa yritän sitä opetella käyttämään ja kuvia sinne lisäilen, kun siltä tuntuu. Te, jotka ette instassa ole, ei tarvitse murehtia. Täältä tulee taatusti näkemään lähes kaiken, ellei jopa enemmän. Katsotaan nyt miten tuo käyttö alkaa sujumaan :)

 Ainiin mainittakoon myös, ettei Onnille ruoka maistu. Suun kautta on mennyt tiistain jälkeen lähinnä vain hieman mehua ja yksi kokonainen jugurtti. Iltaa kohden kivut olivat kuitenkin jo helpommin hallittavissa ja poikakin selvästi piristymään päin. Hiljalleen siis kohti parempaa :)

2 kommenttia:

  1. Voi, kunhan itsekin osaisin rentoutua! Niin hymyillytti nuo teidän hattivatti-keksit. Tuollai meillä kans käy aina, kun lapset yrittää leikkiä kelloa vahtivan äitinsä kanssa.. Hihii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tämä rentous on tullut opittua ihan pakon myötä. Ennen poikien syntymää olin kuitenkin hyvinkin täydellisyyteen pyrkiväinen, mutta oman mielenrauhan vuoksi on hiljalleen ollut pakko oppia ottamaan rennommin :) Lohduttavaa, että muuallakin nähdään mustia pipareita :D

      Poista