21. joulukuuta 2015

Havutähti

 Mahtavasti pari päivää jäljessä yhä mennään näiden kalenteriluukkujen kanssa, mutta ei anneta sen häiritä. Tällä kertaa meillä on ongelmia nettiyhteyden kanssa eikä puhelimellakaan netti täällä kehuttavasti toimi. Vaan nyt pölinät sikseen ja on aika esitellä meidän tämän vuoden ovikranssi. Tai tähtihän tuo on :)
 Tehtiin siis Tellun kanssa tällainen todella pikainen koriste havunoksista ja jäätelötikuista. Äiti oli vähän väsynyt eikä ymmärtänyt liimata nauhaa parempaan paikkaan, mutta hienostihan tämä koristaa näinkin :) Tämä syntyy tosiaan todella nopeasti kuumaliimapistoolia avuksi käyttäen eli näitä voi halutessaan tehdä jouluviemisiksikin isommankin pinon kuluttamatta siihen koko päivää :)
Tässä vielä kuva selvennykseksi miten me ne tikut liimasimme. Jos haluaisi tehdä isompia tähtiä, niin siihenhän kävisi ohuet puurimat. Halutessa tätä toki voisi vielä koristellakin, mutta me taidetaan tehdä leikkimökinkin oveen vain ihan tällainen perusversio :)

2 kommenttia:

  1. Ihanasti jaksatte askarrella :D Minä olen jotenkin todella huono kaikkien kasvien kanssa mutta salaa olen unelmoinut siitä, että uskaltautuisin tekemään juuri jonkunnäköisen ovikranssin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä me ollaan askarreltu näin joulun alla useampia juttuja päivässä, mutta nyt tänä vuonna sattuneesta syystä selvästi vähemmän. Joka päivä kuitenkin yritetään jotain tehdä niin vähenee se joulujännityskin kivan puuhan parissa :)

      Poista