4. joulukuuta 2015

Helpot puiset lumihiutaleet

 Mikä talvi tämä muka on, kun lumesta ei ole tietoakaan ja aina vaan sataa vettä? Näin kysyi muutama päivä sitten Pikkutäry. Kyllähän sitä lapset joulukuussa jo odottaisivat kovasti pääsevänsä kolailemaan lunta, mutta tällä hetkellä lumihiutaleita näkyy vaan askarteluissa.

 Perinteisten lumihiutaleiden lisäksi askartelimme poikien kanssa hiutaleita puutikuista. Ei varmaan vaikea arvata mitkä kaksi näistä kolmesta on Onnin omia?
 Koristelu on helppoa, kun kippaa koko tähtikipon liimaisen hiutaleen päälle :D Pikkutäry taas halusi yllättää siskonsa lumihiutaleella. Ihanasti lapset aina ajattelevat toisinaan ♥ Tunnelmallista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihanat askartelut! ;) ostinkin tuossa aikaisemmin kokonaisen säkin tuollaisia puisia tikkuja ja olen siitä lähtien yrittän keksiä erilaisia askarteluja jossa pääsisimme käyttämään niitä.. Hihii.. Hauskaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi helppoja ja koristelujakin on helppo muokata mieleisekseen :) Meillä alkaa olla aika köyhät askarteluvarastot ja mentiin niillä mitä löytyi.

   Iloista viikonloppua teidänkin perheellenne!

   Poista