15. joulukuuta 2015

Helppo jouluinen kuppi

 Eilen illalla koin epätoivon hetkiä ja kirosin koko blogin joulukalenterin. Oli siis tarkoitus vihdoin avata luukku, mutta mikään kuvista ei ollut onnistunut. Olematon valo sekä aivotyöskentely ei taida olla ihan paras yhtälö valokuvia ottaessa. Tänään taas komeasti päivän myöhässä päivän jo hämärtyessä on kuitenkin pakko avata neljästoista luukku.
 Nämä jouluiset pikkukipot ovat todella nopeita ja yksinkertaisia tehdä. Tarvitaan vain punainen pahvimuki (yksivärisen löytäminen oli tässä projektissa se vaikein osuus!), suikale mustaa paperia ja palanen kultaista. Liimataan mustasta vyö ja tehdään kultaisesta solki päälle. Tällaisia kippoja lapset antavat tänä vuonna lahjaksi ja sisään sujahtaa kynttilöitä, herkkuja tms. pientä :)

 Samalla tyylillähän voisi vessapaperirullasta tehdä pieniä lahjarasioita. Tai entä jos koristelisi punaista lahjakassia?

6 kommenttia:

 1. Hauska idea :D Välillä minulla tulee myös vähän tuollaisia epätoivon hetkiä etenkin valokuvien kanssa.. Se on tällaista tämä bloggaaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Mulla varmaan myös osittain alkaa viime viikko myös purkautumaan näin sisäisenä kiukkuna, epätoivona ja itkuna. Pahimmat höyryt kun päästää- ulos niin eiköhän tämäkin homma taas iloksi muutu :)

   Poista
 2. Onpa hellunen muki <3 Kiva idea vaikka lasten joulunamuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viime vuonna vastaavat kertismukeista tehdyt Petterit lasten joulunamuille ja oli varsin sopivat :)

   Poista
 3. Kiva idea :)!

  PS: Laitoin sulle sähköpostia, meni varmaan taas johonki roskapostiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta tuo on helppo tehdä :D Kiitos tiedosta! Täytyykin käydä katsomassa ja tällä kertaa löydän sen roskopostilaatikonkin :D

   Poista