2. joulukuuta 2015

Lumiukkotuikku

 Kun ulkona sataa vain vettä ja lumi puuttuu, täytyy lumiukkoja tehdä askartelemalla. Tyylejä on monia; voi painaa sormen jälkiä paperiin, liimata huopapalloista tai pumpulista jne. Me ollaan viime päivinä poikien kanssa liimailtu ukkoja erilaisista papereista. Sen lisäksi Pikkutäry Halloween-koristeita laittaessamme sanoi jotain, mikä ehdottomasti piti mielestäni isompien lasten kanssa toteuttaa. Poika siis naureskellen totesi:'Tää kynttilä on kuin lumiukko!'. Kuinka oikeassa poika olikaan!
 Hatun toteutus ei oikein onnistunut, joten ukolle tuli jostain viime vuoden askartelusta poimittuna ideana korvaläpät piipunrassista ja pikkuisista palloista. Jälkikäteen olen pähkäillyt, miksi ihmeessä me nuo läpät lumiukoille liimasimme tuohon kuoreen? Suosittelen siis kuorettomia kynttilöitä!
 Toivottavasti pian sataisi edes hieman sitä oikeaa luntakin! Siihen asti on pakko tyytyä rakentelemaan näitä toisenlaisia lumiukkoja. Ihanaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Ihanan symppikset nämä teidän askartelut. Lasten kanssa on niin kiva askarrella. Me tehtiin just taikataikinasta vähän joulukoristeita kotona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askarrellen se lasten joulujännityskin vähentyy eivätkä käy jännityksestä ylikierroksilla :)

      Poista