1. tammikuuta 2016

Meidän vuodenvaihde

 Uuden vuoden juhlinta alkaa hiljalleen olla takanapäin ja kivaa meillä onkin ihan oman perheen kesken ollut! Harmittaa vain etten ollut muistanut ladata kameran akkua. Yritin sitä pikaisesti illan aikana hieman latailla, mutta vähiin jäivät kuvat. Onneksi muistot säilyvät silti!
 Meidän juhlinta meni varmaan aika perinteisellä lapsiperheen kaavalla. Hyvässä seurassa nautittiin ruokaa, muumikuohuvaa ja herkkuja. Leikittiin, pelailtiin ja löhöttiin koko porukka sohvalla. Tellun toiveesta valettiin tänä vuonna jokainen omat tinat ja yritettiin ennustaa niistä tulevaa vuotta. Tietysti ammuttiin myös muutama raketti, sillä muutoin lapset eivät niitä olisikaan pilvisessä säässä nähneet. Isoimmat ja kovaäänisimmät raketit ammuimme miehen kanssa vielä puoliltaöin sillä Onni ei siedä kovia ääniä elleivät kuulu jostakin koneesta :D
 Tänään olemme herkutelleet hieman lisää ja herkuttelun lomassa käytiin muutamaan otteeseen poistamassa ähkyä pakkassäässä. Aamupäivällä satoi hyvin hentoisesti lunta hiutale kerrallaan. Jo yöllä alkanut hentoinen sade oli värjännyt maata hennon valkoiseksi ja Tellu intoutui tekemään kepillä maahan kuvioita.
 Iltapäivällä taas piti sännätä ulos, sillä siellä tuli pienen hetken ihan kunnolla lunta! Pulkat ja kolat odottavat yhä malttamattomia leikkijöitä, mutta onhan lumihiutaleita hauska yrittää kielellä suuhun metsästää :D
 Ilta onkin mennyt lautapelien parissa. Juhlinta on raskasta ja Onni nukahtikin syliini ♥ Miehen kanssa valvottiin eilen liiankin kauan ja kieltämättä itsekin meinaan nukahtaa jo tähän koneelle. Tämä vuoden ensimmäinen päivä on kuitenkin ollut aivan mahtava. Juuri tällaista toivoisinkin koko vuodelta; hauskaa yhdessä oloa, hurjasti haleja ja paljon naurua.
 Kuinkas muilla otettiin uusi vuosi vastaan?

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloista teillä <3 Me juhlittiin muutaman kaveriperheen kanssa joilla on samanikäisiä lapsia. Aika vauhdikasta menoa oli. Ammuttiin vähän raketteja ja syötiin hyvin. :D Tultiin kotiin juuri ennen vuodenvaihdetta ja lasten nukahdettua avasimme vielä kuoharipullon kahdestaan ja käytiin ulkona etuoven edessä katselemassa raketteja lasit kädessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kuuloista teilläkin ollut! Joskus meistäkin olisi hauska juhlistaa uutta vuotta isommalla porukalla, mutta niin kauan kuin mies tekee päivystyshommia niin tuohon ei mahdollisuutta ole. Onneksi mies kuitenkin pystyi nyt olemaan lähes koko vuodenvaihteen kotona :)

      Poista