13. joulukuuta 2015

Jouluisia hamahelmitöitä

 Hamahelmet ovat ihanan monipuolisia ja kehittäviä! Isommat lapset tykkäävät usein niillä puuhailla ja Pikkutäry toivoikin viikolla juuri lahjaksi Star wars-alustoja. Sellaisia ei taida valitettavasti kuitenkaan olla olemassa?  Onneksi mielikuvituksen avulla perusalustastakin saa tehtyä monenlaisia kuvioita!

 Tellu teki joulupukin, jonka valkoiset osat hohtavat pimeässä.
 Pikkutäry taas puolestaan teki pienoisella avustuksella tietenkin lempijouluhahmonsa eli Petteri Punakuonon.
 Aiempina vuosina tekemistämme lumihiutaleistakin voisi tulla hauskoja lastenhuoneeseen noista hohtavista helmistä! Täksi jouluksi meille kuitenkin valmistuu vielä kuulemma ainakin pukin seuraksi muori sekä tonttuja :)

4 kommenttia:

 1. No nyt siellä on hienot koristeet.. :D Minäkin tykkään leikkiä noilla helmillä yhdessä meidän vanhemman pojan kanssa. Mutta sitten se silittäminen. Argh. Siinä menee aina jokin pieleen. Ja siitä seuraa aina iso suru. Eli vinkkejä saa jakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset muistuttaa joka kerta näoitä silitettäessä: 'Äiti, älä sitten riko sitä!' Että öööh ei taida olla vinkkejä jakaa :D Jos on höyryrauta niin höyry pois päältä, mutta muutoin kolmosella olen leivinpaperi päällä silitellyt ja kääntänyt silittämisen jälkeen toisin päin ettei käpristyisi.

   Poista
 2. Hauskoja koristeita :) Meillä ei näitä helmiä olekaan ikinä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä helmethän on kiva ja edullinen lahjaideakin ;)

   Poista