7. joulukuuta 2015

Joulunodotuksen yllätyskäänne

 Ikinä ei herätessä tiedä mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan. Me saimme aamulla sairaalasta puhelun ja Onnin leikkaus olisikin jo keskiviikkona. Voihan paniikki! On nimittäin niin, että pelkään sairaaloita kuin ruttoa ja miehen töiden järjestymisestä tällä aikataululla ei ole mitään tietoa.
 Tämän päivän luukusta aukeaakin helppoa puuhaa. Joulusatuja meillä luetaan päivittäin. Tänään aamulla rauhoitin itseni ja pojat Pikkupupun joululahja-kirjalla, joka on kuvitukseltaan yksi Tellun lemppareista. Onnin päiväunien aikaan taas Pikkutäry saa tällä kertaa keksiä tuolla sommittelualustalla ja nupeilla jotain jouluista. Tellu eilen yrittikin jo tehdä pientä taulua Onnille :)

 Yritän vielä tänään ehtiä saamaan muutaman seuraavan päivän luukut valmiiksi. Ellei blogin joulukalenteriluukku kuitenkaan aukea, niin jokainen luukku tulee kyllä heti, kun meillä kotona tilanne sen sallii.

 Rauhaisaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne ja toivottavasti kaikki menee hyvin keskiviikkona! Ja älä blogia stressaa, kyllä me täällä odotetaan pienen tauonkin jälkeen! <3<3<3

  Ps. Hauskaa joulupuuhailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Eiköhän se keskiviikko ole äidille henkisesti raskaampaa kuin lapselle ja vastaavastahan ollaan jo aikaisemminkin selvitty :) Luottavaisin mielin siis liikenteessä!

   Poista