17. syyskuuta 2014

Öinen täystuho

 Mikähän siinä on että pienimmän nukkuessa yöllä ainokaista unipätkäänsä meillä liikkuu iso rotta tai oikea täystuho? Tämä täystuho liikkuu hiiren hiljaa syöden salaa herkkuja. Edes keittiön ylin hylly ei tätä rottaa pidättele sillä kiipeämistaito ja apuvälineet ovat hyvin hallussa. Ehkä lukollinen ovi keittiöön hidastaisi?

 Viime aikoina täystuho on ottanut ilmeisesti kipeästä mahasta opikseen ja alkanut tuhoamaan muuta. Värikynää on löytynyt useamman kerran aamulla pöydän täydeltä sillä joko täystuho ei ymmärrä paperin päälle tai ei pimeässä vaan näe sitä. Viime yönä täystuho oli löytänyt kummipojalle ostamani joululahjan.
 Kuten näkyy lahjaidea tai vähintäänkin hankittu lahja on entinen ja osat pitkin eteistä! Onneksi tämä maksoi vain 20 euroa! Pienimmän herätessä junaradan luota löytyikin tyytyväisenä leikkivä Pikkutäry joka suureen ääneen ihmetteli kuka kumma on levittänyt junaradan eteisen lattialle. Hän kun oli menossa vaan vessaan! Jostain ihmeen syystä pojalle ei vessassa enää mitään hätää ollutkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti