24. syyskuuta 2014

Gluteeniton pannari

 Tänään lapset toivoivat lettuja. Sen verran pieniä syöjiä talosta löytyi ettei letun paistaminen kuitenkaan innostanut. Tehtiin sitten pannaria ja laitettiin päälle itse tehtyä kanelilla maustettua omenahilloa.

 Gluteeniton pannari
3 munaa
3dl gluteenittomia jauhoja
7,5dl maitoa
2/3dl sokeria
ripaus suolaa
75g sulatettua voita
Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut ainekset ja anna turvota ainakin 10 min. Paista 225 asteessa noin 30min.
 
 Itse tein tänään lapsilaumalle pellillisen tavallista ja pienemmän vuoallisen gluteenitonta. Makueroa ei juurikaan huomannut! Tellu itseasiassa sanoi gluteenittoman olevan jopa parempaa.
 
Hieman tuli vaan mokattua reseptin pienentämisen kanssa. Tein taikinaa vain 1/3 osaa joten tuli litteä pannari. Pieniä kuplia silti lituskaisestakin löytyi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti