29. syyskuuta 2014

Lempipullo piloilla?

 Ostettiin loppukesästä Pikkutärylle kerhoa ajatellen Beatrix New Yorkin pullo. Tilauksen saapuessa ihmettelin pillin hassua kiinnitystä. Muutaman viikon ajan katsoin poikien taistelua pullosta ja tilasin pienimmälle oman. Karu totuus paljastui silloin. Pikkutäryn pullon pillihän oli rikki! Pillissä oli niin siististi kaksi pientä halkeamaa, että olin aluksi ajatellut niiden kuuluvan asiaa. Jälkikäteen hölmö ajatushan tuo on, mutta kun pilli kuitenkin pysyi paikoillaan. En siitä syystä enää useamman viikon jälkeen ostohetkestä osannut myyjäänkään yhteyttä ottaa.

 Nyt Pikkutäryn lempparipullosta on tämä surullisen kuuluisa pilli kadonnut ja harmitus on suuri.
Ei kai tälle enää ole mitään tehtävissä? Vai löytyisiköhän jostain pilliä joka tässä toimisi? Pullo-osaahan pystyy käyttämään kyllä tuon toisen korkin kanssa mikäli vaan pikkuveli ei tahdo samaan aikaan omaansa. Harmittaa kyllä oma hölmöys taas niin vietävästi itseänikin toisen vielä suurempaa harmitusta katsoessani. Tämä on taas tätä meidän tuuria vai onko jollakin muulla käynyt samoin?

2 kommenttia:

  1. Ei ole käynyt, mutta kyllä tuosta kannattaa vieläkin reklamoida mun mielestä! Mä ostin tuollaisen juuri jokin aika sitten lahjaksi ja säilöin sitä ensin viikko tolkulla paketissa ja kaapissa, ja jos se olisi ollut avattaessa rikki niin olisin kyllä kans tehnyt reklamaation. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toisaalta kai tuollaisen pitäisi kestää enemmän kuin kuukausi tai pari. Muutaman kerran olen niin tökeröjä vastauksia saanut että reklamoin vain tosi selvissä tapauksissa ja heti. Mutta voisihan sitä nyt kokeilla kerta pullo tosiaan on pojalle rakas!

      Poista