30. syyskuuta 2014

Koululaiselle villaa

  Tellulla on talvisin todella pahakin atooppinen ihottuma. Ei siis ole aivan sama mitä tytölle lämpimikseen pukee. Siihen kun vielä lisätään tytön inho pitkiin alusasuihin saa toisinaan miettiä miten sitä kerrospukeutumista tytön osalta talven pakkasissa harjoittaisi. Nyt nappasin kokeeksi meille Name it:n setin.
 Tämä setti on mukavan pehmeää ja 100% merinovillaa. Tellu sovitti tätä eikä enää suostunut ottamaan pois. Kuulemma aivan ihanat! Yhtään ei kutita. Noita vastaavia housuja voisin itsekin sovittaa josko isoin koko menisi. Niin mukavalle ne itsestänikin kädelle tuntui ja mallikin oli tosi kiva.
 Hupparin ja housun taskujen ansiosta Tellu sanoi lähtevänsä tällä vaikka kouluunkin. Oikeastaan olisi halunnut setin jo heti huomenna päälleen.
 
 Sisäpuolelta löytyy myös vyötärön kiristämiseen kuminauha. Tuo kuminauha onkin meillä pojilla housuissa aivan ehdoton.

 Sen verran mukavat olivat nämä tyttöjen housut joten nappasin vastaavat isommalle pojalle kanssa. Aivan yhtä ihastunut housuihin oli Pikkutärykin! 
   
Nyt täytyy vaan toivoa, että näissä on laatu kohdillaan! Joissakin Name it:n vaatteissa niin ei ole ollut vaikka vastaavasti monta tosi huippuakin tuotetta on meillä ollut. Nämä nyt vaikuttavat ainakin aivan mahtavan ihanille ja hintansa arvoisille. Sen verran näihin hullaannuin että pienimmällekin ostin merinovillaisia sukkahousuja ja bodyn. Jos nämä nyt hyviksi osoittautuvat niin täytynee varmaan alesta ostaa jemmaan seuraavaksikin talveksi.

2 kommenttia:

  1. Mä hain juuri tuolta sukkiksia vauvalle ja villasukkia molemmile lapsille! On kyllä pehmeitä ja hyviä. Pesusta ei ole vielä kokemusta . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otitko niitä villaisia sukkiksia? Meillä on villaisia muutamat talvea odottamassa. Täälläkin yhä odotellaan kuinka nämä pesusta selviytyvät, mutta muistelisin ainakin joskus jonkun merkin villavaatteen (oisko ollut isomman vauvakypärämyssy tms.) pysyneen ihan hyvänä :)

      Poista