23. syyskuuta 2014

Kylmä! (sis. pienimmän välikautta)

 Järkytyin aamulla bussipysäkille sännätessä. Ulkona oli hurjan kylmä! Kotona mittari näyttikin +2 joten ei ihmekään jos ilman sukkia jäädyin. Syksy on siis täällä ja pian on talvikin.

 
Lastenhuoneesta poistettu tarpeeton hyllynpuolikas lojuu vielä eteisessä. Hassusti lasten kamppeita on alkanut hyllyyn kerääntymään ja hetken mietinkin pitäisikö hyllynraato hetkeksi jättää. Oikeastaan kun nuorimmaisen varusteille ei eteisessä omaa paikkaa kyllä olekaan. Isommat lapset ovat laatikoiden sijaan vallanneet hyllynpäällyksen asusteillaan. Samaan kasaan laitoin myös jemmasta löytyneet isompien Fredriksonin hatut. Saa nähdä mitä Tellu mahtaa tykätä korvapiposta!
   Kuorihaalarista on vielä fleecevuori irti ja silti pikkuinen ukkeli oli lähes hiestä märkänä. Vielä ei siis ole aika kaivaa toppaa esille. Meidän lapset kaikki onkin melkoisia kuumakalleja ja tämä nuorimmainen on heistä kuitenkin se viluisin. 
 
Pihakengiksi pienimmälle on hankittu alesta Tretornin saappaat sekä hyväksi havaitut Vikingin goretexit. Saappaat tosin ovat liian reilut, joten taitavat sittenkin odottaa kevättä. Eilen oli ensimmäinen sadepäivä joten onneksi niitä vesilammikoita ei juurikaan ole vielä pihalla ollut. Olemattomissa lammikoissa pärjättiin tänään hienosti Vikingeilläkin.

 Jännityksellä odotan kuinka alipukeutuneelta Pikkutäry muiden kerholaisten rinnalla kohta näyttääkään! Onneksi kerhotädit ovat tottuneet jo Tellun aikana siihen että meillä pompitaan ilman kylmettymistä vielä pitkään syysvermeissä kun muilla on jo toppaa päällä. Itse olen kyllä oikea vilukissa ja näillä lukemilla pelkkä lämpömittariin katsominen saa aikaan vilunväristyksiä.


 Joko teillä aletaan kaivaa toppaa esille vai tarkeneeko lapset vielä syystamineissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti