18. maaliskuuta 2016

Vielä kerran välikautta

 Ihanaa, kun viikonloppu on vihdoin täällä! Tuntuu, että viikolla on ollut hurjasti ohjelmaa ja ollaanhan me oltukin joka päivä tien päällä. Nyt vihdoin pääsee taas normiarkeen kiinni ja nauttimaan perheen yhteisestä ajasta. Jos vihdoin saataisiin lisää pääsiäisjuttujakin tehtyä :)

 Koko päivän liikenteessä olleena päätin tulla teille vilauttamaan vielä kerran lasten välikautta. Tellu ei periaatteessa olisi tarvinnut mitään muuta kuin housut, mutta kun koko muu perhekin on saanut uutta, niin hellyttiin. Nyt keväällä on lasten mallistoissa näkynyt paljon perhosia ja tyttöhän rakastaa niitä tai oikeastaan kaikkia eläimiä :D Siispä Name it:n limited-malliston takki tuntui vain niin tellumaiselle.
  Oikeastaan taitaa olla vain niin, ettei tämä äiti pysty luopumaan suloisista pienten tyttöjen jutuista, vaikka onhan Tellu jo iso tyttö. Mikään teinimeininki ei kuitenkaan mielestäni vielä ole kolmasluokkalaiselle tarpeellinen, joten meillä nautitaan tyttömäisistä jutuista. Eräs Tellun kaveri kertoi käyttävänsä aikuisten vaatteita ja rupesin kyllä miettimään onkohan perhostakki ja muut vastaavat jo nykyaikana liian lapsellisia muiden silmissä ja aiheuttavat vaan tytön kiusaamista?

 Näillä mietteillä toivottelen teille rentouttavaa viikonloppua♥

2 kommenttia:

  1. ihana takki! <3 Pitääkö 3-luokalla jo käyttää aikuisten vaatteita - ei kai!? Ehkä se pitää sitten kuitenkin tulla lapsen omasta aloitteesta ja tahdosta.. Ja voihan aikuisenakin käyttää vaikka mitä perhosaiheisia vaatteita jos haluaa! Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon samoilla linjoilla, että ehdottomasti muutos lapsen omasta tahdosta! Ei kavereiden paineesta eikä vanhempien toimesta :) Oon yrittänyt muistella millaista kummitytön vaatetus oli vastaavassa iässä, mutta ei se nyt ainakaan teinien ja aikuisten vaatteissa kulkenut. Oikeastaan ei tästä mun mielestä kauaa ole, kun pukeutui vielä hyvin samalla tyylillä kuin Tellu. Ehkä jotkut tytöt vaan tahtoo jo pienestä pitäen olla vanhempia ja kovempia kuin oikeasti ovatkaan? Mahtavaa viikonloppua teidän perheellenne♥

      Poista