15. maaliskuuta 2016

Kukaan meistä ei ole täydellinen

 Satuin eilen illalla lukemaan jutun, jossa kerrottiin kolmen noin parikymppisen naisen haukkuneen Jumbossa alle kouluikäistä poikaa tämän kuullen. Tuo pieni poika halusi vain esitellä heille onnellisena uutta juuri ostamaansa lelua ja nämä naiset päättivätkin muka niin täydellisinä haukkua poikaa. Tulin surulliseksi tuon pojan ja hänen perheensä vuoksi. Ei kenenkään pitäisi tuollaista kuulla, ei etenkään lapsen! Sitten yöllä muistin erään leikkipuistokäynnin, jossa Onnia kutsuttiin vammaiseksi. Asiaan liittyvä postaus löytyy täältä.
 En voi vieläkään uskoa miten etenkään muka aikuiset voivat haukkua varsinkaan lapsia. Ei kukaan meistä ole täydellinen! Vaikka omissa silmissäni lapseni ovat täydellisiä, tiedän, etteivät he sitä välttämättä muiden silmissä ole. Joku voisi yhtä sanoa lihavaksi, toista puhevammaiseksi ja kolmatta ihan apinan näköiseksi suurine hörökorvineen. No jokaista lastamme on jo muiden toimesta arvosteltukin, vaikkei Onni ollutkaan apina vaan vammainen ja keskimmäisen haukkui sentään lapsi. Kuitenkin vanhemmilla on oikeus pitää lapsiaan täydellisinä ja muilla velvollisuus pitää negatiiviset ajatuksensa omana tietonaan. Miksi loukata ilkeillä sanoilla toista, etenkään pientä herkkää lasta? Eikö siinä haukkuessa näytä juuri oman vajaavaisuutensa?

  Jos katsomme oikein tarkasti, meissä jokaisessa on jotain erilaista. Täydellistä ihmistä ei olekaan, vaikka joku haluaisi ehkä näin itsestään uskoakin. Toiset ovat kauniimpia sisäisesti ja toiset ulkoisesti, mutta me kaikki olemme yhtä hienoja ihmisiä. Tai no, tuollaisia möläyttelijöitä en kyllä voi hienoiksi ihmisiksi sanoa. Annetaan lapsien kasvaa suvaitsevassa ilmapiirissä ja unohdetaan toistemme arvostelu! Kerrotaan ennemmin toisillemme niitä hyviä ja ihania puolia sekä asioita! Me jokainen olemme täydellisiä jonkun silmissä vikoinemme kaikkinemme. Silti ne viat ovat olemassa, ihan meissä jokaisessa.

 Hyvää tiistaita kaikille teille ihanille♥

8 kommenttia:

 1. Ihan käsittämätöntä mitä sammakoita joidenkin suusta vain pääsee. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en kyllä pysty yhtään ymmärtämään tuollaista.

   Poista
 2. Kertoo kyllä aika paljon ihmisen tyhmyydestä tollanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tuollaisia ihmisiä on olemassa, mutta onneksi äitinä pystyy omaan lapseensa vaikuttamaan.

   Poista
 3. Joo, nää on näitä juttuja jonka edessä vaan haluaisi ummistaa silmät ja sulkea korvat ja leikkiä ettei niitä olisi olemassa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Tai sitten jos olisi taikavoimia poistaisi nämä kokonaan.

   Poista
 4. Toivon että ne naiset huomaa itse sen jutun joka siitä tuli ja saisivat ajattelemisen aihetta. Tosi törkeää käytöstä, ei voi ymmärtää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon näin myös ja että muutkin vastaavat möläyttelijät olisivat jotain nyt tajunneet. Pahoin kuitenkin pelkään, että heidän kommenttinsa olisi yhdistelmä kirosana + nipo.

   Poista