30. maaliskuuta 2016

Jee, Lapsimessut lähestyy!

 Huhtikuu on pian täällä ja sehän tarkoittaa myös Lapsimessujen lähestymistä! Lapsimessut olivat pitkään meidän isompien lasten haaveena ja olemme, monen kommellusvuoden jälkeen, vaihtelevilla kokoonpanoilla pari viimeistä kertaa messuilla vierailleet. Tänä vuonna sain suureksi ilokseni viime vuoden tapaan bloggaajapassin eli messuretki on taas suunnitteilla!

 Lapsimessut järjestetään siis Helsingin messukeskuksessa 15.-17.4 ja samalla lipulla voi katsastaa myös Kädentaito-, pienoismalli- ja OutletExpo-messut sekä viikonloppuna on nähtävillä myös ihania lemmikkejä. Etenkin meidän pojat tykkäsivät viime vuona hurjasti noista pienoismalleista eli kannattaa käydä sielläkin pyörähtämässä!
 Tänä vuonna taidetaan edellisvuoden tapaan Tellun harmiksi suunnata messuille heti perjantaina aamupäivästä. Tämä ihan vaan siksi, että ainakin viime vuonna tuo aamupäivä tuntui mukavan rauhalliselle ja on näin Onnia ajatellen varmasti mieluisampi kokemus. Koska ollaan poikien kanssa matkassa, jää shoppailut varmaan hieman vähemmälle. Silti tiedän löytäväni itseni miesjoukon mielestä aivan liian monelta osastolta ihania vaatteita hiplailemassa :D

 Pääasiassa mennään siis tänäkin vuonna lasten ehdoilla. Onni rakastaa muumeja eli Muumipeikkoa on päästävä tapaamaan ehdottomasti ja uutta Formula-potkuautoakin olisi tarkoitus kuopuksen kanssa käydä testaamassa Melajan osastolla.  Pelastuslaitoksen ja poliisin osastot kiinnostavat poikia takuuvarmasti! Viime vuonna ensin mainittu jopa niin paljon, ettei pojat olisi halunneet muille osastoille laisinkaan :D Viime vuonna Pikkutäry kaipaili myös lelunvaihtopistettä eli ehkä nyt käydään vaihtamassa pelottava tai vauvamainen lelu mukavampaan MLL:n osastolla. Tai sitten mennään vaan ihan poikien fiiliksen mukaan sinne, mikä sattuu kiinnostamaan eli miesjoukko kiertelee pienoismalleja ja äiti tuhlaa rahat :D

  Loppuun vielä muistutuksena, että tässä postauksessa on yhä muutaman päivän menossa arvonta, jossa arvotaan peräti 5kpl Melajan lahjoittamia lippuja Lapsimessuille. Jos siis retki kevään hauskimpaan tapahtumaan on suunnitteilla, mutta lippu puuttuu, kannattaa käydä osallistumassa ;)

2 kommenttia:

  1. Minä myös niin odotan lapsimessuja ja kyllähän sinne lapset pitää ottaa mukaan vaikka omat shoppailut hieman kärsisikin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipähän tule vedettyä niin pahoja övereitä, kun on lapset hillitsemässä tahtia :D Ei vaan onhan siellä paljon kaikkea kivaa joista lapset osaa nauttia vielä meitä aikuisiakin enemmän :)

      Poista