8. maaliskuuta 2016

Naistenpäivä

 On varsin hienoa, että jo 1900-luvun alkupuoliskolta asti on vietetty päivää, joka on omistettu kaikille naisille. Kyllä kaikki naiset joskus sitä pientä hemmottelua kaipaavatkin ja naistenpäivänä on hyvä syy hemmotella vaikka ihan itseäänkin ;)
 Itse en tänään miehen toimesta saanut mitään erikoiskohtelua. Kyllä tuo alkuillasta tajusi toivottaa hyvää naistenpäivää, mutta siinä se päivän muistaminen miehen puolelta oli. En tästä kuitenkaan vetänyt hernettä nenukkiin, sillä meillä ei nämä muistamiset ole sidottu mihinkään päiviin. Tiedän siis mieheni ajattelevan, että ennemmin muistaa pitkin vuotta kuin muutamana päivänä vuodessa. Nytkin keittiötämme koristaa miehen viime viikolla tuoma ruusukimppu. En voi myöskään kieltää etteikö ole säännöllisin väliajoin mukava kuulla kuinka itseä arvostetaan äitinä, puolisona tai naisena. Etenkin voimattomina hetkinä muutamalla sanalla on niin kovin voimauttava vaikutus.

 Oikeastaan tulin vain toivottamaan teille kaikille ihanaisille iloista naistenpäivän iltaa♥ Meillä on tänään täällä aloitettu pääsiäisaskartelut ja huomenna näette lasten tämän illan helpon projektin :)

6 kommenttia:

  1. Hyvää naistenpäivää! Meillä meni aikalailla samoissa merkeissä.. mitään kukkia ei tänään hankittu, mutta vietimme iltaa perheen kesken ja se onkin paras palkinto kaikista! :D<3

    VastaaPoista