20. maaliskuuta 2016

Omituisia otuksia liikkeellä

 Kylläpäs viikonloppu vierähtikin taas nopeasti! Tai ihmekös tuo, kun on niin paljon mukavaa puuhaa! Eilen aamupäivällä ulkoilun lomassa kiitin mielessäni aikaisempaa laiskuuttani pajunoksien kanssa. Pakkanen kun toi tullessaan aivan mahtavat hankikelit ja saatiin haettua ulkoilun lomassa kauniita oksia todella helposti :)
 Tänään liikkeelle lähti omituisia otuksia; yksi ylivilkas loikkiva pupunen, salamana liikkuva velho sekä yksi luutansa hukannut noitakin. Käytiin siis virpomassa sukua :) Olin varannut meillekin virpojille ison pussin nameja, mutta kukaan ei käynyt. Tulee maukas urakka pääsiäiseksi :D Tai ehkä vien korit kuitenkin suosiolla kummilapsille, sillä meillä kaapit pursuilee suklaamunista nyt muutenkin.
 Poikien virpomisasut olikin suureksi osaksi ihan allekirjoittaneen käsialaa, mutta palataan niihin hieman paremmin huomenissa :) Mukavaa palmusunnuntain iltaa♥

6 kommenttia:

 1. Hihih :D Ihania "omituisia otuksia" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Nää oli kyllä aika suloista väkeä liikkuessaan :D

   Poista
 2. Ihanat virpojat siellä! :D mekin kävimme virpomassa naapurissa ja sitten tietenkin sukulaisten luona.. nii-iin hauskaa puuhaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Jännittävän hauskaa oli kyllä :D Meillä ei pojat vieraista oikein innostu, joten jätettiin nyt suosiolla vähäisetkin naapurit rauhaan :)

   Poista