26. elokuuta 2014

Reiman takki

 Pian on taas aika hankkia talvivarusteita, joten esittelen tässä Pikkutärylle viime syksynä ostetun Reiman takin koossa 110. Tästä voi kurkata miltä se näytti päällä lokakuussa pojan ollessa n.103cm. Kesäkuussa neuvolan mitta antoi pojalle pituudeksi noin 108 cm eli tältä takki näyttää päällä karvan alle 110cm pitkän lapsen päällä.
 
Morjestaessa hiha näyttää tältä.

  En juurikaan ole Reimaan luottanut useiden Tellun aikaisten pettymysten jälkeen. Tämä takki oli todella paljon käytössä myös lumettomalla pihalla pyöriessä mutta en nyt kuvattaessa nähnyt yhtäkään virhettä ellei lasketa jemma nimisessä piilossa oleskelevaa hupun karvaa. Takin mallikin sopi hyvin hoikkeliinille pojalle. Näillä kokemuksilla täytyy vakavasti harkita lapsille Reiman uusia talvitakkeja.

2 kommenttia:

  1. Toi koko olisi siis sopiva Epulle, koska on nyt vasta sen 104cm, eli vähän teidän poikaa lyhyempi. :) Hyvältähän toi näyttää vieläkin teillä, ja tykkään hirveästi tuosta punaisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltaisiin ostettu viime talvena koossa 104 jos olis ollut jäljellä, mutta onneksi ei ollut! Hyvin toimi tämä isompikin koko ja tosiaan vieläkin pystyy käyttämään vaikka pelkäsin tämän kesän aikana jääneen pitkähihaisten tavoin pieneksi :) Mä tykkään paljon tuon takin mallista hoikan lapsen yllä. Tuo väri on kyllä kiva!

      Poista