4. elokuuta 2014

Kerhoreppu

 Koulujen alun lisäksi alkavat taas syksyllä pienemmillä lapsilla kerhot. Reppuostoksilla on siis pienempääkin väkeä. Tai ainakin täällä moni kyllä käyttää ihan kirjakerhon reppua ja toimiihan sekin hyvin. Meillä oli viime vuonna käytössä Pikkutäryn vauvalahjana saama kaivinkonereppu, mutta nyt on harkinnassa ostaa ihan virallinen kerhoreppu sillä siskokin pääsi taas reppuostoksille. Markettien tarjonta on valtava. On muumeja, Legoa, Lentsikoita sun muita, mutta me kaivattaisiin jotain toisenlaista. Yksi vaihtoehto olisi Skip Hopin reput, mutta niitäkin näkyy kaikkialla jo valtavasti. Poimimmekin yhdessä pojan kanssa netistä muutaman vaihtoehdon.
 Lekmerin sivuilta Pikkutäry huomasi ensin Beatrix New Yorkin dinosaurusrepun (44,9€). Myös Pick & Pack:n traktorireppu (37,9€) olisi pojan mieleen. Saman merkin pandareppu oli pojasta ihan kiva, mutta sopisi paremmin kuulemma pikkuveljelle.
Samsoniten reppu hurmasi pojan punaisella värillään. Repulla olisi myös materiaali- ja valmistusvirheille 2 vuoden takuu ja hintaa 32€. Ainakin Bag stagella toimitusaika kuitenkin 2-3 viikkoa eli ei ehtisi kerhon alkuun.
Fjällräven Mini Kånken olisi varmasti hyvä ja pitkäikäinen valinta. Partioaitassa reppu tällä hetkellä tarjoushinnalla 54,9€
Lastenturvasta taas löytyi vielä eläinaiheen ystäville Deuterin Kikki-kerhoreppu. Tällä laadukkaalla repulla hintaa 48€.

 Jokaiselle perheelle ja etenkin pienelle kerholaiselle löytyy varmasti se oikea kerhoreppu. Loppujen lopuksihan pääasia on, että reppuun mahtuu kerhotossut, eväät sekä ainakin pienemmillä vielä varavaatteet. 

 Onko teillä kerhorepun ostaminen ajankohtaista tai löytyykö sellainen jo käytöstä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti