25. elokuuta 2014

Lämpöpussin lumoissa

Jo Pikkutäryn vauva-aikaan haaveilin uudesta lämpöpussista kun olin aivan Ticketin tähtien lumoissa. Nyt haaveet ovat taas nousseet vähintäänkin yhtä nopeasti kuin kuume sen jälkeen kun näin Elodie Detailsin uutuudet.
 
Näistä pusseista voisin kotiuttaa meille kaikki. Tai ehkä ei kuitenkaan pojalle vaaleanpunaista joka olisi tyttölapsen kanssa varmaan parin pojan jälkeen se ehdoton valinta. Musta on kyllä oikeastaan ainut väri jota voisin ajatella meidän arkirattaisiin, mutta mustiin matkarattaisiin toki sopisi muutkin. Hintaa näillä on 179€ joten kun ei tarvetta ole niin haaveillaan vaan!

Merkin lämpöpussivalikoimasta arkirattaisiin ehdoton valintani olisi kuitenkin tämä

Väri ja edellisiä luksuspusseja edullisempi hinta (129€) veisivät voiton.

Ei meidän nykyisessä jääkarhupussissa mitään vikaa ole. Mahtavan hyvin se on kaikilla lapsilla asiansa ajanut kovimmilla talvipakkasillakin niin kauan kuin lapset ovat päiväuniaan ulkona nukkuneet. Yhtään mitään pahaa sanottavaa en pussista löydä, päinvastoin. Ainaisessa haaveilussa kyse on ennemmin vaihtelun virkistävistä vaikutuksista. En oikeasti tiedä olisivatko muut yhtä hyviä, pitkäikäisiä ja lämpimiä käytössä. Hintakin on jääkarhupussilla paljon edullisempi joten ehkä hieman kiinnostaisi kyllä tietää millaisia nämä kalliimmat pussit ovat käytössä. Tuoko hinta näihin lisää vieläkin jotain parempaa? Onko kenelläkään kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti