20. elokuuta 2014

KUI Pupuset

 Tellu on rakastanut aivan vauvasta asti pupuja. Ensin meillä oli Ainun ensipupu, sitten kaupan päälle tullut Ainun pikkupupu ja hiljalleen puput vain lisääntyivät entisestään. Pehmolelujen jälkeen pupuja etsittiin vaatteisiin ja sitten sisustukseenkin. Kaikki suloisiin pupuihin liittyvät jutut adoptoitaisiin meille tytön toimesta enemmän kuin mielellään.

 Tämä rakkaus pupuihin on toki ollut myös lähipiirin tiedossa. Tytön kummit toivatkin jokunen vuosi sitten tuliaisiksi pipon, jota Tellu on rakastanut yli kaiken. Nyt pipon ollessa jo pieni katsoin yhden lasten huutovälikohtauksen jälkeen viisaammaksi piilottaa sen jemmaan ja etsiä syksyyn molemmille uudet pipot.

 Tämä rakastettu pipo on KUI Designin. Tellun kanssa ollaan toisinaan heidän kotisivuillaan vierailtu Pupuset- tuotteita ihastelemassa ja olen luvannut tytön pääsevän ostoksille jos joskus Turun seudulla liikumme. KUI Designin tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti käsityönä, mikä mielestäni on aivan mahtavaa! Suomalaista muotoilua ja kotimaisia tuotteita on aina ilo ostaa. Lastenvaatteissa myös laatu on itselleni iso plussa eikä itseäni yhtään haittaa jos vaatteitta ei tule liikkuessa lähes joka toisen lapsen yllä vastaan.

 Tellun suuresta rakkaudesta Pupusiin tahdoin jakaa teillekin muutaman kuvan uutuuksista.
Luomupuuvillaiset puolipotkarit, pitkähihaiset T-paidat, lyhythihainen T-paita, mekko ja legginssit.
 

 Puuvillapellavamarkiisista valmistettu söpö pikkulaukku olkahihnalla ja pikkureput. Molemmista on saatavilla paljon eri värivaihtoehtoja. Nuo reputhan ovat yksi vaihtoehto kerholaisille ja muille pikkuisille repun käyttäjille!


 KUI Designin nettisivuilta löytyy lisää kuvia heidän tuotteistaan. Sieltä napattuna on myös kuva jossa on esillä villahuopaiset Topi ja Tyyne tossut ja Pupuset sisustustekstiilit. Tossuissa on pohjassa liukuesteet joten olisivat käytössä varmasti ihanat pienelle tossuttelijalle. Aikuisiakaan ei ole unohdettu sillä heille löytyy kasseja, pussukoita sekä kodintekstiileitä. Netistä Kuopukselta löytyy muutama Pupuset-tuote, mutta muutoin näitä on kyllä harmittavan vähän näkynyt.

 Onko KUI Design teille tuttu? Entä mitä piditte näistä pupuista?

Muoks.
Sain sen verran vielä tietoa, että KUI Designin nettisivut ovat tällä hetkellä täydellisessä remontissa ja uudistuksen myötä on tulossa mm. verkkokauppa. Tämä uutinen pelasti tänään meidän pupufanin päivän ja kuulemma koko viikonkin! Mutta siis sivuilla on vielä jonkin verran vanhentunutta tietoa. Pupuset-malliston ekopuuvillaiset lastenvaatteet valmistetaankin suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa. Kaikki puuvillapellavamarkiisi-tuotteet taas valmistetaan Suomessa. Lasten töppösiä ei tällä hetkellä ole mallin kehitystyön vuoksi saatavilla, mutta toivottavasti nekin pian palaisivat takaisin!
 

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä yli söpöt! Voisi itsekin harkita niitten ostamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pupufani odottaa nettikaupan avautumista kuin joulupukkia ja tuo mekko on jotenkin ihan tulevan kummityttöni oloinen.

      Poista