8. elokuuta 2014

Kummin tehotyttö

 Vanhin kummilapseni tahtoi vielä viikonlopuksi lomailemaan kummilaan ennen koulunalkua. Minusta on mahtavaa, että teini-iän kynnyksellä oleva lapsi viitsii vielä yökylään tulla! Toivottavasti näin on myös ensi kesänä ja muina koulun loma-aikoina sillä tämä on minusta kummiudessa ehkä sitä parasta. Kiireetöntä laatuaikaa ja mukavaa yhdessä puuhastelua.

 Telluhan on innoissaan kun sai huomattavasti isompaa leikki- ja puuhailuseuraa. Viime yön tytöt viettivätkin leikkimökissä ja melko myöhään vielä valonkajastusta oli havaittavissa. Muutenkin arki on ollut normaalia helpompaa sillä kummityttö mielellään leikittää pienempiä ruuanlaiton yms. yhteydessä ja saattaa oma-aloitteisesti hieman siivoillakin. Leivontaurakkakin helpottui kun tytöt leipoivat keksejä.
 Näissä kekseissä on taikinaan lisättynä tummaa suklaata ja Omar-karkkeja. Taikina maistui ainakin niin hyvälle että saa nähdä jääkö näitä juhliin tarjottavaksi!

 Illalla me vietetään terassilla tyttöjen iltaa. Höpötystä, hemmottelua ja herkuttelua siis luvassa. Yöksi kuulemma pitäisi kumminkin mennä leikkimökkiin, mutta taitaa kyllä kipeällä selällä jäädä moinen tältäkin kesältä väliin.

 Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopun varalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti