18. elokuuta 2014

Apinaorkesteri

 Meillä lapset rakastavat musiikkia. Muskariin en ole ikinä saanut aikaiseksi lähteä, mutta kotona me lähes päivittäin vietämme musiikkituokioita. Lasten CD:t saattavat soida sisällä ollessa taustalla koko päivän ja usein lapset innostuvatkin tanssimaan. Poikien kanssa myös usein vietämme laululeikkituokioita. Soittaminenkin on lapsista hurjan hauskaa, mutta väsyneenä jaksan sitä meteliä liian harvoin.

 Tänään ryhdistäydyin ja kaivoin taas soitinlaatikon esiin. Lattiarummun ja muut kovaäänisemmät kyllä jätin suosiolla yläkertaan. Sai pojat melkoisen konsertin aikaan näilläkin
Vanhan kellopelin löysin Tellun ollessa pieni 5€:lla. On meillä lasten puinenkin versio, mutta nämä ihan oikeat soittimet kuulostavat niin paljon paremmalle. Suosittelenkin hankkimaan lapsille kunnon soittimia alan liikkeistä markettiversioiden sijaan! Kaikki eivät edes paljon maksa ja elämys on paljon miellyttävämpi. Lattiarumpu taas maksaa jokusen kympin, mutta on hurjan monipuolinen sillä sitä voi soittaa myös esim. sormin ja pienimmät käyttää vaikka istuimena.

Kokosin kollaasiin Levytukun valikoimista muutaman soittimen jotka voisin kotiuttaa meillekin. Sammakko quiro on kallein ja sekin maksaa vain 22,9€ Ananas shakeri ja Lollipop kehärumpu ovat mielestäni varsin hauskan näköisiä sellaisenaankin. Levytukulla kaikki lähetykset toimitetaan ilman rahtikuluja, joten kannattaa katsoa muskarisoittimien valikoimaa.
 Mies välillä ihmettelee kun en koskaan julkisesti laula, kiitos koulun julkisen laulukokeen. Kotona kuitenkin tykkään laulaakin sillä lapsille elämys on paljon tärkeämpää kuin toisten lauluäänen arvioiminen.

 Soitellaanko ja laulellaanko muilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti