6. elokuuta 2014

Pian juhlitaan

 Meillä aletaan hiljalleen valmistautumaan pienimmän juhliin. Kutsut on lähetetty ja eilen hain postista ensimmäisen satsin juhlakamppeita, jotka tilasin Happy Monday verkkokaupasta. Mitään teemaa ei nyt nähdä vaan vietämme rennot puutarhajuhlat. Päivällä vanhemmalle väelle kahvit ja illemmalla pojan kummien ja lähimpien ystäviemme kanssa grillaillaan. Koristeluista en nyt jaksa stressata, mutta pari paperilyhtyä ledvaloineen ripustetaan terassille ja ehkä jotain pientä saan askarreltua. Ellen niin eipä haittaa. Tarjoilujen kanssa mennään samalla rennolla kaavalla eli mansikkakakkua ja mitä muuta lisäksi jaksan tai ehdin tehdä. Tärkeintä on viettää aikaa yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa!
 
 
Jostain syystä Blogger heitti taas kuvan väärin päin, mutta juhlapäivän värit on Tellun valitsemat. Keltaista kuin aurinko, koska pikkuveli on oireettomina hetkinä aina niin aurinkoinen ja turkoosia juhlijan ollessa poika. Pikkutäry taas sai päättää kakun ja päätyi mansikkakakkuun. Oiva valinta sillä päivänsankari rakastaa tuoreita mansikoita :)
 
 Vielä puuttuisi pienimmältä juhlavaatteet ja 1-vuotiskuvaus. Miten pojille on niin vaikea löytää mieleisiä juhlavaatteita? Muutaman kivan löysin, mutta väri ei sopinut tai sitten ei ollut meidän kokoa. Toisaalta rennoissa juhlissa voi pukeutuakin rennosti eli eiköhän lähikaupungista edes sopivat housut löydy. Kuvauksen kanssa taas olen kahden vaiheilla; viedäkö kuvaamoon siihen ainaisen  tylsän sinisen taustan eteen kiukuttelemaan sen samaisen valkoisen tuolin kanssa vai yrittääkö rohkeasti ihan itse? Kumpikaan ei kyllä tällä hetkellä innostaisi, joten pitäisikö sittenkin lähteä hieman pidemmälle kuvausreissulle? Miten te olette 1-vuotiskuvien kanssa toimineet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti