15. elokuuta 2014

Ketjuliikkeiden tarjousvinkit

 Perheen pienin oireili taas koko yön eikä malttanut yliväsyneenä nukahtaa aamullakaan Tellun lähdettyä kouluun. Päätin nukuttaa lapsen väkisin auton hyrinässä ja viedä pojat retkelle naapuri kaupunkiin. Ajatuksena oli leikkipuiston ja traktoreiden lisäksi käydä Lindexillä ostamassa nettikaupasta jo oikeassa koossa loppuneet tähtihousut ja muutaman muun uutuuden. Netin mukaan housuja siis piti yhdet vielä löytyä, mutta eipäs löytynytkään edes takavarastosta. Lasten vaatteista oli kuitenkin tarjous osta 40€ saat 10€ alennusta joten pitihän se hyödyntää.
  Pikkutäry valitsi nallet pikkuveljelleen ja itse nappasin vauvapuolen tähtihousut. Pikkutäryllä on myös akuutti hupparipula, joten sellainen ostettiin myös. Nyt mietin tilaisinko samalla tarjouksella vielä netistä satsin vaatetta joita ei enää myymälässä sopivassa koossa ollut. Postikulutkin kun ovat 0€ 18.8 asti.


Uhkaavalta näyttäviä pilviä menimme karkuun ensin syömään ja sitten KappAhliin. Siellä on ensi viikon tiistaihin asti kaikki lastenvaatteet tarjouksessa ota 3 maksa 2. Tellulle ostettiinkin huppari ja pojille mukavat kotipöksyt.
 
H&M:llä näytti myös olevan tarjous osta 50€:lla saat 10€ alea. Täällä valikoima on vaan niin surkea etten juuri koskaan löydä mitään kivaa tai sopivaa kokoa ei ole eli keskityttiin suosiolla vaan nauttimaan leikkipuiston ihmeellisyyksistä ja muiden lasten seurasta. Kotimatkalla Pikkutäry kertoikin saaneensa tosi monta uutta kaveria. Voi kunpa itsekin osaisi jutella ja tutustua noin helposti uusiin ihmisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti