31. joulukuuta 2016

Vuosi 2017

 Aivan pian me pääsemme näkemään mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan! Elämä on yllätyksiä täynnä, eikä kaikkea voi onneksi ennalta tietääkään. Jännityksellä siis odotetaan mitä tuleman pitää! Joitain suunnitelmia ja muutoksia meillä kuitenkin on jo tiedossa.
Vuonna 2017
♥ Kotimme valtaa tammikuussa Hygge. Enkä tarkoita tällä Tanskasta tänne kotimaahan rantautunutta muoti-ilmiötä vaan jotain pientä, suloisen pehmeää

♥ Jatkan kotiäitinä ja ihmettelen syksyn tullen mitä ihmettä teen kuudella yksinäisellä tunnilla viikossa?! Blogi jatkaa entiseen malliinsa, mutta kenties keksin sen lisäksi jotain muuta omaa?

♥ Olohuone ja keittiö sai jo uudet kalusteet, joten alkuvuodesta olisi hölmöläisten aika käydä remontin kimppuun. Viisaammathan olisivat remontoineet ensin ja uusineet kalusteet vasta sitten :D

♥ Aiomme tehdä monen monta metsäretkeä. Joulupukki toi minulle repun ja vaaleanpunaisen termarinkin noita retkiä varten!

♥ Toteutamme vihdoin meidän vanhempien kyyneltulvasta huolimatta Onnin siirron lastenhuoneeseen. Hankintalistalla on siis seuraavana todennäköisesti AVA Roomin kerrossänky.

♥ Pyrimme viettämään enemmän aikaa miehen kanssa kahdestaan. Josko viimein päästäisiin vuoden suunnitteilla olleelle reissullekin?
♥ Mökin ranta kunnostetaan ja kesällä tietysti nautimme uudesta rannasta :) Ehkä saamme vihdoin laiturinkin valmiiksi? Yritämme saada kalasaalista ja kenties uskaltaudumme jätskille ekaa kertaa ikinä moottoriveneellä.

♥ Pikkutärystä tulee koululainen ja tirautan sen vuoksi taas kyyneleen jos toisenkin

♥ Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamaan lapsille uusia elämyksiä

♥ Nautimme tämän vuoden tapaan perheen yhteisestä ajasta ja niistä arjen pienistäkin hetkistä

 Ja nämähän ei sitten olleet lupauksia vaan suunnitelmia, joita saa muuttaa ;) Tarpeen tullen Onni saa siis jatkaa yhä koko vuoden siellä pinnasängyssään, koska vanhemmat ovat niin onnettomia etteivät raaski luopua tuhinasta. Otetaan vaikka pääty pois, ellei muuten mahdu :D Remonttikin voi jäädä tekemättä, koska nyt ei vaan jaksa ja moottorivenekin kenties odottelee samaisesta syystä yhä osiensa asennusta, mutta muutoin lista varmaan onkin hyvin paikkaansa pitävä :)

 Onnea, iloa ja ikimuistoisia hetkiä vuodelle 2017♥

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Onnea ja iloa vuoteen teidänkin perheellenne♥

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta 2017! Jatketaan uudella innolla ensi vuonna :)

  VastaaPoista
 3. Ihania suunnitelmia teillä on tälle vuodelle! <3 Oikein ihanaa ja hyvää uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Onnen täyttämää vuotta 2017 teidän perheellenne♥

   Poista