17. joulukuuta 2016

17. luukku

 Joskus marraskuussa mietin pitkään tilaanko House Doctorsin lasisen tähtikoristeen. Vaikka tuon koristeen oli tarkoitus tulla ikkunaan roikkumaan, mietin pysyisikö se ehjänä. Toisaalta taas mietinnässä oli taloudellinenkin puoli. Vaikka itse koriste ei maksanutkaan kuin alle 10€/kpl, olisi joulun alla paljon muutakin ostettavaa. Jätin siis suosiolla koristeen tilaamatta.
  Nyt meillä ikkunaa koristamaan pääsee kuitenkin roikkuva tähtikoriste, johon kaikki materiaalit löytyivät jopa askartelulaatikosta! Yhdessä lasten kanssa tehtiin fimo-massasta tähti. Mitoitus meni hieman pieleen, joten tähdessä ei olisi tarvinnut olla ripustusreikääkään. Viime vuoden projekteista oli jäänyt yli tyhjiä joulupalloja, jonka sisään lasten tekemät tähdet pääsivät. Nauhaan vielä Onnin toimesta muutama helmi ja valmista tuli :) Ellei tähti innosta enää ensi vuonna, voi pallon sisälle laittaa havuja, käpyjä, karkkeja tai mitä ikinä keksiikään ;)

 Huomisen kalenteriluukussa luvassa myös Muumi-arvonnan voittaja, joten hieman joudutte vielä jännittämään! Rentoa lauantaita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti