2. joulukuuta 2016

Ostin suomalaista

 Tänään on vietetty Osta työtä Suomeen-päivää. Viime vuonna jaoin päivän kunniaksi kotimaisia lahjavinkkejä (löydät ne täältä) ja suomalaisista tuotteista olen vinkannut monesti sen jälkeenkin. Tällä kertaa ei aika olisi yhtä massiiviseen postaukseen riittänyt. Päätinkin tulla vain muistuttelemaan päivästä ja sen tärkeydestä. Suosimalla suomalaisia tuotteita jokainen meistä voi olla mukana luomassa uusia kotimaisia menestystarinoita ja  lisää työpaikkoja Suomeen.
 Itse ostin juuri Neulomon Sofia-mekon. Vaikka näin täysin kotiäitinä ollessa ei rahaa juurikaan ylimääräistä ole, tahdon suosia kotimaisia tuotteita. Kotimaisuus niin ruuassa kuin muissakin tuotteissa on meidän perheelle tärkeää. Voisihan periaatteessa joku ulkomaalainen firma hoitaa miehenkin työn eli miksi emme omalta osaltamme olisi tukemassa muita suomalaisia yrittäjiä?!

 Vaikka päivä onkin kääntynyt jo iltaan ja monella on päivän ostokset tehtynä, ehtii vielä hienosti ostamaan suomalaisia tuotteita verkkokaupoista ;) Itsekin ajattelin lasten käytyä nukkumaan katsella löytyisikö pukinkonttiin vielä jotain kivaa ja tarpeellista :)

 Kuinka paljon sinä ajattelet hankinnoissasi kotimaisuutta? Suositko suomalaista vai ratkaiseeko joku muu asia ostopäätöksen?

2 kommenttia:

  1. Tämä osui sopivalla hetkellä silmiin, kun puntaroin kotimaisen yrittäjyyden tukemisen ja halpisversion välillä. Autoit päätöksenteossa jo pelkällä otsikolla, joten yksi kotimainen yritys saa kiittää sinua yhdestä tämänpäiväisestä tilauksesta. 😂 (Tai siis eilisestä. Pienten kuumepotilaiden kanssa ajantaju katoaa. 😉 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kommenttisi lämmitti kovasti mieltäni♥ On aina hienoa kuulla, jos itsestä on ollut muille apua :) Toivottavasti teidän pienet potilaat paranevat pian♥

      Poista