20. joulukuuta 2016

20. luukku

 Mitä lähemmäs jouluaatto tulee, sen jännittyneempiä lapset tietysti ovat. Meillä pidettiin taannoin pienet pikkujoulut, jossa oli lapsille muutamia jouluisia toimintapisteitä. Ainakin Onnin mielestä hauskin piste oli tämä.
 Petterin nenän kiinnitys! Etenkin jos salaa hieman vielä kurkki ;) Tämä Petteri oli lasten kanssa tehty pikaversio, mutta joskus ne muutaman minuutin jutut voivat silti tuoda ison ilon! Nenäksi tuli paperisen sijaan punainen pompom, jossa oli kaksipuolista teippiä. Kunnon Petterinhän voisi esim. laminoida, jolloin ei tarvitse pelätä Petterin rikkoontumista. Tämä leikkihän sopii hyvin myös jouluaattoon koko perheen yhteiseksi ohjelmaksi sillä välin kun jännitetään saapuuko se joulupukki vai ei ;)

 Viimeisen joulukalenteriarvonnan voittajakin on selvillä; onnea TiinaS♥ Voittajalle lähtee piakkoin sähköpostia :) Suuret kiitokset kaikille osallistuneille♥

 Meidän koti on muuttunut sairastuvaksi ja muutaman joulukalenterin luukun sisällön materiaaleja seilaa jossain postissa, joten katsotaan, vieläkö saan luukkuja avattua. Harmittaa, ettei tästä joulukalenterista nyt tullut sellaista kuin alun olin suunnitellut, mutta minkäs sille mahtaa! Joulunakin on mentävä omien voimien ja jaksamisen mukaan. Tänä vuonna myös onnistuin stressittömässä joulussa! Kyllä, uskallan julistaa sen jo nyt, sillä en aio tehdä enää muuta kuin nauttia tunnelmasta :D

 Muistakaahan tekin nauttia näistä päivistä♥

4 kommenttia:

 1. Hauska idea <3 Ja hei pikaisia paranemisia sinne - toivottavasti ei mene koko joulu ohi sairastaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mä oon henkisesti valmistautunut, että potilaita löytyy joulunakin, kuten niin usein ennenkin. Toisaalta on niitä ilkeämpiäkin tauteja meillä jouluna ollut. Pääasia on, että saadaan kaikki olla yhdessä :)

   Poista
 2. Voi ei, pikaisa paranemisia sinne.♥
  Stressitön joulu kuulostaa hyvältä, täälläkin se on toteutumassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Eiköhän tämä pian taas iloksi muutu :)

   Poista