30. joulukuuta 2016

12 kuvaa ja vuosi pakettiin

 Vuosi lähenee loppuaan, joten on hyvä hetki pistää mennyt pakettiin. Kulunut vuosi onkin ollut ihana! Toki elo ei aina mitään pelkkää hattaraa ole ja ne vastoinkäymisetkin kuuluu elämään. Myös väsymys on ollut yhä aivan julmeton, mikä on vaikuttanut jaksamiseen ja tekemiseen. Siltikin meillä on ollut hyvinkin rento vuosi.
 Tänä vuonna olemme eläneet paljon hetkessä. Emme juurikaan matkustelleet, mutta nautimme niistä arjenkin pienistä hyvistä hetkistä yhdessä koko perheenä. Olemme paljon pysähtyneet katselemaan ympärillemme ja liikkuneet luonnossa. Jäädessäni kotiin minua pelotti, mutta pienemmillä tuloilla ollaan kuitenkin pärjätty. Meillä on ollut hyvä olla ja jos vuosi pitäisi tiivistää yhteen sanaan, se olisi varmaan onnellisuus.
 Blogissakin mennyt vuosi on ollut mahtava ja siitä erittäin suuret kiitokset teille lukijoille♥ Te ette varmaan tiedäkään kuinka paljon merkitsette, mutta ilman teitä olisi oman ajan viettoni iltaisin niin paljon tylsempää. Lukijamäärä on kasvanut tänä vuonna ja olenkin saanut hihkua onnesta monen monta kertaa. Toivottavasti te kaikki olette viihtyneet siellä♥ Lämpimät kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneilleni♥
 Kokosin myös listaan viime vuoden 10. luetuinta ja tällaiselta se lista näyttää.

1. Sadepäiviin itsetehtyä limaa Tämä kesäisen sadepäivän puuhamme on vuoden erittäin selvä voittaja! Julkaisemisestaan lähtien se on ollut jokaisen kuukauden selvä ykkönen ja en oikeastaan ihmettele. Onhan tuollainen puuha lapsista mahtavan hauskaa :D
2. 12. luukku eli kakkupaperikuuset on syöksynyt hetkessä koko vuoden suosituimpien joukkoon! Olen tästä noususta sanaton.

3. Mitä lahjaksi 6-vuotiaalle? Lahjavinkit selvästi kiinnostavat vuodesta toiseen :)
4. Eero Aarnion Formula-potkuauto Melajan valmistama Formula, olikin Onnista mahtava uutuus! Postauksen suosiota varmasti kyllä selittää samalla ollut Lapsimessujen lippuarvonta, vaikka on Formulasta luettu paljon messujen jälkeenkin!

5. Hetki, jolloin paniikki katosi Juuri tämän löytyminen listalta lämmittikin kovasti mieltä, sillä tuo hetki on omassa listassani aivan siellä kärkipäässä♥

6. Kysy, me vastaamme Hieman yllättävää, mutta tämän postauksen suosio alkoi vasta selvästi julkaisemisensa jälkeen. Kiinnostaisiko teitä siis uusi mahdollisuus kysymyksille?
7. Luonteen vuoksi eriarvoinen? Sekä jäämisestäni kokonaan kotiäidiksi, että Onnista kertovat postaukset olivat kokonaisuudessaan hyvinkin suosittuja ja monet niistä keikkuvatkin aivan top kympin ulkopuolella.
8. Piristystä syksyyn: Arvonta Arvonnat ovat aina hurjan suosittuja ja niitä mielelläni teidän lukijoiden iloksi järjestänkin. Tämä yhteistyössä Li'l Decorin kanssa toteutettu arvonta olikin varsin ihana♥
9. Kotiäidin vinkit kuinka hankit lasten joululahjat edullisemmin Jotta tästä vinkkilistasta olisi saanut paremmin hyödyn irti, olisi minun pitänyt se aikaisemmin julkaista. Valitettavasti aina ideat eivät vain syty oikeaan aikaan ja onhan se joulu ensi vuonnakin!
10. Voiko joulu olla stressitön? Blogihaaste Tämä Oranssia-blogin Veeran alulle laittama haaste onnistuikin kohdallani paremmin kuin hyvin! Toivottavasti tällä samalla stressittömällä linjalla osaisi jatkaa ensi vuonnakin :)
 Tänä vuonna myös pitkän miettimisen jälkeen uskalsin laittaa alulle Pienille potilaille-keräyskampanjan. Menikö tuo kampanja sinulta ohi? Ei, hätää sillä siihen ehtii osallistua vielä! Loppuvuonna sain suureksi hämmästyksekseni ja riemukseni myös uuden kodin. Tai en minä saanut vaan blogi sai :D Kotiäidin elämää löytyy siis ihanasta seurasta nyt myös Perheblogit.fi-blogiyhteisöstä. Uudesta kodista huolimatta täällä jatketaan ihan samaan malliin kuin tähänkin asti!
 Mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan? Katsellaan jotain vinkkejä siihen seuraavassa postauksessa ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanan puuhakkaita kuvia! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Vaikka nämä kuvat oli vain satunnaisesti etsitty, kuvaavat ne meidän kulunutta vuotta hyvin :) Iloista loppuvuotta ja onnea ensi vuodelle♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Onnea ja iloa teidänkin perheellenne uuteen vuoteen♥

   Poista
 3. Kiitos sinulle ihanasta vuodesta <3 On ollut kiva lukea teidän arjesta ja pikku-vinkeistä! Sinun aito onnellisuus ja ylpeys perheestäsi on aistittavissa myös tänne ruudun toiselle puolelle! <3 Odotan innolla ensi vuotta ja kaikkia blogikirjoituksia! :) Hyvää uutta vuotta teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Såfin-ihanainen, mä melkeen vuodatan kyyneleitä täällä kauniista sanoistasi♥ Kiitos♥ Tänä vuonna olen viimeistään oppinut unohtamaan menneet sekä tulevaisuuden pelot ja elämään hetkessä. Oppinut sen mikä elämässä oikeasti on tärkeää ja sen mistä se onnellisuus rakentuu. On ollut suuri ilo, että olet ollut tänä vuonna mukana♥ Ihanaa uutta vuotta teidän perheellenne♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Näiden taakse kätkeytyykin monen monta ihanaa muistoa :)

   Poista