9. joulukuuta 2016

Mitä kuuluu? (sis. voittajan)

 Aivan ensimmäiseksi haluan toivottaa suurella ilolla tervetulleeksi kaikki uudet lukijat♥ Toivottavasti viihdytte♥ Tämän postauksen lopussa paljastuu Rölli-paketin onnellinen voittaja, mutta sitä ennen ajattelin muutamalla samalla kertoa mitä meille kuuluu.
 Stressitön joulu on tähän asti onnistunut erittäin hyvin. Olemme puuhastelleet vain kaikkia kivoja juttuja ja ne pakolliset kotihommat on kokonaan tekemättä :D Kuten varmasti joulukalenteristakin olette jo huomanneet, tänä jouluna olen monin paikoin mennyt aika helpolla linjalla. Voimat eivät nyt yksinkertaisesti vain muuhun riittäisi ja kyllähän se viltin alla makaaminen kuuma glögimuki kourassa on oikeastaan aika mukavaa!

 Itsenäisyyspäivän iltana meille saapui flunssa kylään, mutta sitä ennen me nautimme ja haimme useana päivänä piristystä ulkoa. Poikien harrastusryhmän joulujuhlan jätimme väliin, koska Onni ei olisi asiasta nauttinut ja Pikkutärykin on ollut eskarin jälkeen kovin väsynyt. Onneksi pian pääsemmekin jo loman viettoon lepäämään!
 Muuten täällä onkin ollut peruskiireitä eli sitä ihan perusarkea miehen ollessa normaalia pidempiä jaksoja töissä. Ennen niin rauhallisesta Onnista on kuoriutumassa oikea pieni hyväntuulinen riiviö, joka kuluttaa varsin tehokkaasti äitinsä voimia. Pojalla onkin takanaan nyt useampi kohtuuhyvä yö, joilla selvästi on vaikutusta päivän aktiivisuuteen. Niinhän se meillä aikuisillakin on, ettei huonon yön jälkeen jaksa samalla lailla :) Mielenkiinnolla jään odottelemaan millainen riiviö Onnista vielä onkaan tulossa :D
  Ehkä nyt on kuitenkin aika päästää teidät jännityksestä. Ennen voittajan paljastamista haluan kuitenkin kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita! Kahden pellavaisen Rölli-pefletin ja kahden saunatuoksun onnellinen voittaja on Heidi Pii, jolle lähtee tuota pikaa sähköpostia. Onnea voittajalle♥  Ellei onni ollut tällä kertaa suotuinen, kannattaa olla tarkkana. Ei mene kovinkaan kauaa, kun kalenteriluukusta paljastuu uusi arvonta ;)

 Kuinkas siellä jaksellaan? Mukavaa ja rentoa viikonloppua♥

2 kommenttia:

  1. Rento meininki kuulostaa oikein mukavalta! <3 Toivottavasti flunssa hellittäisi kohta <3 Meillä ollaan jo touhuttu kovasti joululahjojen paketoimisen ja joulukorttien parissa ja nyt viikonloppuna olisi luvassa yhdet juhlat ihan aikuisten kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Onneksi tämä meille tullut versio on ihan vaan flunssaa ilman sitä iitä, joten eiköhän pian olla taas kaikki iskussa :) Aikuisten juhlat kuulostaakin piristävälle! Nauttikaahan♥

      Poista