19. joulukuuta 2016

19. luukku

 Tellu on jo pitkään tykännyt hurjasti askarrella kutistemuovista. Niinpä yksi paketti tuli tuhottua jouluaskarteluissakin. Tytön kaverit saivat hauskoja koruja, joiden lisäksi Tellu innostui lumihiutaleista.
 Onnilta kutistemuovin kanssa puuhastelu sujui hyvin, kunhan hänelle leikkasi valmiin kuvion. Koristelu ja reikien tekohan, kun onnistuu 3-vuotiaalta hienosti :) Pikkutäry taas teki valmiin mallin kanssa kuvioita jo varsin tehokkaasti. Pojista oli hurjan jännää kurkkia uuniin, kun iso kuvio pienenikin nopeasti ihan pikkuiseksi :D
 Suuri osa näistä lasten korosteista sai myös kimalletta ylleen. Monissa kimalle oli ihan kynsilakkaa, mutta myös liimaversio toimii hyvin.
Onko kutistemuovi teille tuttua? Joko olette valmiina jouluun? Kannattaa myös käydä kurkkaamasta edellisestä luukusta löytyvä arvota ;)

Ihanaa jouluviikkoa kaikille♥6 kommenttia:

 1. Oi - me ei koskaan olla koitettu tällaista! Miten se toimii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarteluliikkeistä saa kutistemuoviarkkeja. Mustaan on helppo pientenkin lastenkin piirtää kuvia, mutta läpinäkyvä toimii ihan samalla lailla. Arkista siis taiteillaan ja leikataan haluttu kuva, jonka jälkeen se pistetään 160 asteeseen pariksi minuutiksi. Kuva kutistuu noin 5 kertaa pienemmäksi eli ihan pieniä kuvia ei kannata tehdä ellei halua lilliputtiversioita :)

   Poista
  2. Okei! Pitääkin ensi kerralla pitää silmät auki askartelukaupassa <3

   Poista
  3. Kannatta ehdottomasti testailla♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Harmittavasti meillä ei parempaa ripustusnarua löytynyt, mutta ilahduttaahan nämä näinkin :)

   Poista