12. joulukuuta 2016

Kakkupaperikuuset

 Tänään luukusta paljastuu superhelppo ja nopea kuusen ohje. Meidän kuuset päätyvät suurella todennäköisyydellä jouluasetelmaan, mutta näillä voi myös koristaa roikkuversiona ikkunaa, kuusta jne. tai iskeä alustalle pöytäkoristeeksi.
 Tähän helppoon kuuseen tarvitsee vain helmiä, erikokoisia kakkupapereita, puutikun, sakset, liimaa ja halutessa tähden sekä sen ripustusnarun. Kakkupaperia leikataan säteen verran ja liimataan kartioksi. Puutikkuun pujotetaan vuoroin helmiä ja kakkupapereita niin, että helmi asettuu kakkupaperin alle. Lopuksi tikkuun liimataan tähti. Näihin lasten omiin tähtiin tein pienen kolon ennen liimausta.
 Suosittelen lasten kanssa harkitsemaan kakkupaperin liimaamista helmeen kiinni. Etenkin meidän eskarilaisella oli sellainen vauhti päällä, että muutama paperi hieman kärsi tikussa ja kuusi on nyt epäsymmetrinen. Toisaalta sellaisiahan ne kuuset ovat luonnossakin :D

 Jännittäviä joulunaluspäiviä♥

2 kommenttia:

  1. Onpas hauska vinkki! Pitää ehdottomasti toteuttaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, jos vinkistä on iloa! Näitä tekee nopeasti vaikka koko metsän verran, joten hyvin ehtii vaikka kiireidenkin keskellä hetkeksi rauhoittua näpertelemään :)

      Poista