29. helmikuuta 2016

Mystisesti katoilevat tavarat

 Olen tässä lähiaikoina saanut etsiä kissojen ja koirien kanssa ties mitä. Meillä on ihan arkipäivää, että pojilta on aina juuri se tietty lelu, kirja yms. hukassa. He eivät muista minne tavarat käsistään laskevat, toisin kuin Tellu joka muistaa kaiken. On myös tavallista, ettei mies löydä etsimäänsä, vaikka etsisi oikeasta paikasta. Kumma, kun ovat paikallaan aina minun mennessä niitä ottamaan :D Mutta entä sitten kun ne omat tavarat katoavat mystisesti?
 Näin aurinkoisina päivinä hangen vielä heijastaessa auringon säteitä, migreeni on minulla taattu ilman aurinkolaseja. Yleensä mulla on ollut autossa yhdet ja sisällä toiset, mutta nyt kumpiakaan ei löydy mistään! Sisällä poikien lasit on ollut säilytyksessä samassa kaapissa ja nyt käytössä, mutta omiani ei vaan löydy mistään. Lapsetkaan eivät voi olla kadotuksen takana, sillä he eivät yllä kaappiin.
 Sitten on mystisesti kadonneet sukset. Viime viikolla jaoin vinkkejä lasten sopivan kokoisiin suksiin. Hyvähän mun on vinkkejä jakaa, kun Onni hiihtää 110cm suksilla! Yhdet sopivan kokoiset remmisukset olisi pojalla tallessa, mutta eihän ne kelpaa. Monot pitää saada jalkaan kuten muutkin! On meillä ollut pienet monoihin sopivat suksetkin siellä varaston telineillä missä muutkin hiihtimet, mutta ne on vissiin muuttuneet näkymättömiksi. En siis mistään löydä, vaikka pieniä sauvojakin on useammat kappaleet samaisessa paikassa.

 Nämä kaksi on nyt vain ajankohtaisimmat esimerkit sillä mystisesti kadonneita tavaroita on hurjan paljon enemmänkin. Jokaisella tavaralla on oma paikka ja usein vielä muistaa minne mitäkin on laittanut. Miten ihmeessä siis näitä mystisiä katoamisia voi tapahtua?! Miksi kadonnutta ei löydy sitten mistään, vaikka ihmeellisiä piiloja ei pitäisi olla? Kuulostaako tämä edes muista tutulle?
 Tässä ihmettelyn keskellä en sentään ala lapsia tai miestä syyttelemään jekkujen teosta enkä vieraita varkaiksi. Olisikohan se kuitenkin nämä valvotut pari vuotta, jotka tässä nyt jekkuja tekevät?! Jos ei muista eilistä päivääkään niin miten voi muistaa mihin käsistään viime syksynä laski ne aurinkolasit? Toisaalta miksi niitä ei myöhemmin olisi siirtänyt oikealle paikalle tai nyt löydy? Tässä sitä riittääkin ilta- ja yöpähkinää kerrakseen :D

  Hauskaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi ei! aurinkolasit veilä menee mutta oot saanut suksetkin hukkaan :D (ei sais nauraa, mutta pikkasen kuitenkin )
  Mä kyllä hukkaan päivän aikana kymmeniä asioita mutta onneksi niitä sitten aina löytyykin melkein saman verran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mähän en tunnusta hukanneeni noita suksia :D Ne on vaan näkymättömät tai sitten lähteneet hiihtelemään ihan itsekseen :D Tai sitten ehkä kuitenkin vain miehen toimesta paikassa nimeltä jemma :)

   Poista
 2. Minusta tuntuu myös, että meillä katoilee aika usein ja aika paljon ja ihan kaikkea :DD

  Meidän Napa kävi tänään ekaa kertaa hiihtelemässä, ja hän niin tykkäsi !

  Ihanaa viikkoa !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa, että muuallakin on katoilevia tavaroita :D

   Tänään ainakin täällä olikin kaunis päivä hiihtämiselle :) Ihania hiihtelyhetkiä teille♥

   Poista
 3. Täällä myös vähän väliä kaikkea mahdollista hukassa. :) Hih ja tutulta kuulostaa tuo ettei mies löydä vaikka etsii ja kun itse menee paikalle, niin siinähän se on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän aina ensin neuvoa miestä, mutta ei se vaan löydä siltikään :D On kuulemma lapsesta asti ollut samanlainen ja uhkaavasti näyttää siltä, että pojat ovat perineet saman taidon isältään.

   Poista
 4. Kuulostaa tutulta.. :) Ymmärrän, että voi pelästyä tilannetta jos normaalisti pitää tavarat järjestyksessä??! Minä olen kesken kaiken kaaoksen aika hyvin perillä siitä mistä jokin tavara pitäisi löytyä. Mutta, mutta... Tiedät ehkä myös sen tilanteen kun lempipaita pitäisi olla viikattuna kaapissa, mutta se ei ole siellä. Sitten repii koko vaatekaapin lattialle ja tajuaa myöhemmin, että se paita oli vieläkin pyykkinarulla. Näitä minulle sattuu harva se viikko.. Hahaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä myös tiedän kaaoksenkin keskellä missä mikäkin on, mutta perheen miesväki tietää vain missä jonkin pitäisi olla. Meillä pyykkiä pestään päivittäin ison koneellisen verran ja noita sekoilemisia mulle sattuu usein. Muistan siis, että olen kyllä pessyt, mutta eihän ne itsestään kaappiin menekään :D

   Poista