17. helmikuuta 2016

Lempipaikkani

 Sain jo joku aika sitten Lapsiparkin Såfinilta haasteen kertoa lempipaikasta kodissamme. Otin haasteen suurella ilolla vastaan, kunnes tajusin, ettei asuntomme tosiaankaan ole talvisin mikään kuvausystävällisin. Odottelin innolla valoisampaa päivää ja mietin mikä olisikaan se kaikkein rakkain paikkani.

 Ensin ajattelin esitellä makuuhuoneemme, mutta mieleeni tuli vain epämukava tyyny ja valvotut yöt. Ei siis missään nimessä ainesta lemppariksi, vaikka sänky mukavilla tähtimaisemilla noin normioloissa ehkä se maailman mahtavin paikka olisikin. Sitten mietin työhuonettamme harmaine keloseinineen, mutta pelkkä ihana tehosteseinä ei sentään tuo tuollekaan huoneelle lempipaikkatitteliä. Lopulta tajusin, missä kaikkein mieluiten etenkin talvisin olen ja mikä kesäisinkin kodissani suuresti miellyttää.
 Aikoinaan taloamme remontoidessa minua pidettiin laattakaupassa ehkä hieman hullunakin tiedustellessani liuskekiven soveltuvuutta sisäseinään. Ikänsä muuraustöitä tehnyt tuttavamme lupautui tämän ideani kuitenkin toteuttamaan. Oli kyllä kuulemma ensimmäinen ja viimeinen seinä, jonka teki :D Muurissa tuo seinä kuitenkin mielestäni on edelleen vaan niin ihana ja helppohoitoinen.
 Niin lempipaikkani on siis takan edusta, jossa istuskelen iltaisin miehen kauheassa nojatuolissa. Onneksi meillä on olohuoneen mullistus käynnissä ja ennen seuraavia juhlia pitäisi olla uusi sohva ja siten lempipaikkakin :D Olettaen, että mieleinen sohva löytyy.

 Lempipaikkaa tulee myös kulutettua aamulla kahvikuppi kourassa, sillä olen siihen ympärille tehnyt Onnille leikkipaikkaa. Etenkin talvipakkasilla kaikki lapset hakeutuvatkin lastenhuoneen sijaan Onnin leikkipaikkaan, sillä takkahan huokuu mukavasti lämpöä päivälläkin :)
  Valitettavasti mullistuksen myötä kuvat ovat hyvin rajattuja eikä kokonaiskuvaa ympäristöstä saa. Tällä hetkellä kuvaa olisi ollut pilaamassa miljoona laatikkoa, joihin olen tyhjentänyt meidän nykyistä säilytyssysteemiä. Katsotaan jos joskus saadaan oikeasti valmistakin, niin voin sitten mahdollisesti vilautella uudemman kerran mikäli teitä kiinnostaa.  Ajallisesti en kuitenkaan lupaa mitään, sillä meillä tunnetusti projektit kestävät :D

 Tätä haastetta on nyt näkynyt niin monessa paikassa, etten tylsänä haasta ketään. Mielelläni kuitenkin luen muidenkin lempipaikoista eli jos haluat, saat mielihyvin napata tästä haasteen itsellesi!

4 kommenttia:

 1. Jos meillä olisi takka niin varmasti valkkaisin myös takanedus-paikan lemppariksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä ihana valon, lämmön ja tunnelman tuoja :)

   Poista
 2. Kiva kun tartuit haasteeseen! :D Ja tosi jännää nähdä vähän yksityiskohtia teidän kodista. En oikeastaan edes muista nähneeni juuri ollenkaan kuvia teidän kodista. Takkapaikan äärellä on kyllä mahdottoman kivaa ja ymmärrän hyvin, että valitsit tämän lempipaikaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun haastoit♥ On kyllä totta ettei meidän kodista paljon täällä ole näkynyt. Etenkin talvisin meidän asunto on todella pimeä enkä siksi tykkää kuvata sisällä laisinkaan. Keväästä lähtien vietetään taas päivät pitkälti ulkona. Ehkä pitäisi ottaa itseään niskasta joskus kiinni kunhan nyt mies töiltään ehtisi takaisin remppapuuhiin ja saataisiin valmista.

   Poista