7. helmikuuta 2016

Hupsis :D

 Meillä lapset saavat toisinaan nähdä kuinka vanhemmillekin sattuu ja tapahtuu. Kuinka me miehen kanssa joudumme nauramaan omille mokillemme. Tänäänkin pakkasimme lapset ja mäenlaskuvälineet autoon ja suuntasimme perinteiselle laskiaistapahtumalle. Olimme juuri aamulla tarkastaneet ilmoituksesta tapahtuman ajankohdan ja samalla lukeneet lapsille mitä kivaa siellä tänä vuonna olisikaan. Matkalla vielä suunnittelimme mihin on viisainta jättää auto.
 Päästyämme tapahtumapaikan lähelle olimme ihan ihmeissämme, kun autoa ei tarvinnutkaan jättää kauas. Ihmettelimme ääneen voiko niin moni pelätä huonoa säätä ja toisaalta olimme kovin tyytyväisiä saadessamme auton kerrankin lähemmäksi. Lähempänä parkkipaikka olikin tyhjä ja hetken olimme ihmeissämme. Oliko tapahtuma muka peruttu? Soitto tapahtuman järjestelyissä mukana olevalle kaverille sai etupenkin nauramaan kippurassa. Joo, ei ollut peruttu vaan tänä vuonna se järjestetäänkin päällekkäisyyksien vuoksi vasta ystävänpäivänä :D Emme siis miehen kanssa osaa tarpeeksi hyvin sisäistää lukemaamme sillä tarkemmin tavattuamme ilmoituksessa tosiaan lukee 14.2.

 Koska mäki ei ollut vielä laskukunnossa, jouduimme tulemaan takaisin kotipihalle. Lapset nauttivat märästä kelistä ja piha täyttyikin mahtavista lumiteoksista. Vain makkarat jäivät saamatta, mutta josko ensi viikolla oltaisiin oikeaan aikaan liikkeellä :D Olettaen, että ollaan terveinä sillä ulkoillessa Pikkutäry valitteli kylmyyttä. Ajattelin pojan vain kammoavan märkää keliä, mutta kuumettahan tuolla on taas.
  Nyt ei auttaisi kyllä taudin tarttuvan minuun, sillä olen yksin vastuussa yhdestä alkuviikon tapahtuman ruokapuolesta. Kukaan ei toki ole korvaamaton, mutta hankalahan se on arkipäivälle rutiinit tietävää tuuraria löytää. Ensi viikolla on bloginkin puolella jotain kivaa puuhavinkkiä tulossa ja saas nähdä mitä muuta täällä on päässä muhinutkaan ;) Olettaen ettei päivät pääty taas naurukohtauksiin, kun kaikki ei menekään ihan putkeen :D

 Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Äääähh.. Näin voi joskus käydä! Onneksi lapset mukautuvat uusiin tilanteisiin hyvin eikä välttämättä ollenkaan haittaa, että puuhaillaan omalla takapihalla laskiasriehan sijaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi kohtauksilta vältyttiin, vaikka takapenkiltä kuuluikin kuorossa eiiiiikäääää :) Tulipahan tehtyä laskiaisajelu ja nähtyä monta traktoria ja paljon erilaisia autoja :D

   Poista
 2. Voi ei, toivottavasti säästytte pöpöltä muut! Mä kans pidän sormet ja varpaat ristissä, että pysyttäis nyt terveenä vaikka viikonloppuna kahdessa kyläpaikassa oli flunssaa :( Ois tärkeä meno keskellä viikkoa, jota ei mielellään siirtäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tauti ei teille tule! Tärkeitä menoja ei kyllä haluaisi mielellään siirrellä :) Meillä pienin yski koko yön ja oma olo tuntuu voimattomalle. Potilas taas onnellisena aamulla totesi, ettei onneksi sentään ole sama tauti kuin viimeksi. Kuume ei siis tällä kertaa nouse kovaksi ja päänsärky sekä muut oireet onneksi poissa :)

   Poista