10. helmikuuta 2016

Meidän pikaiset ystävänpäiväkortit

 Alkuviikkoni meni talkoillessa. Niin kivaa kuin vaihtelu olikin, oli ihanaa herätä aamulla taas tuttuun arkeen ja huomata kuinka hurjan valoisaa jo ennen kahdeksaa on, vaikka lumet ovatkin sulaneet. Rästitöistä ja maanantain väliin jääneestä kauppareissusta (harmi ettei jääkaapin valoa voi syödä) huolimatta päivän ensimmäinen homma meillä oli saada postin kautta lähtevät ystävänpäiväkortit tehtyä. Piti keksiä siis jotain nopeaa ja helppoa.
 Pojat tykkäävät hurjasti leimoista ja Tellu oli tehnyt muutaman hamahelmisydämen varastoon. Saatiin kuin saatiikin mummojen, kummien ja muiden kauempana asuvien kortit ajoissa matkaan :D Eihän ne sellaisia ollut kuin olin ennen sairastumisputkea ajatellut, mutta ajatushan se tärkein on :)

Laitoitteko ystävänpäiväkortteja postiin tai muistatteko ylipäätään jotenkin ystäviä?

4 kommenttia:

 1. Ihanat kortit! <3 Tulee varmasti hyvä fiilis kun tuollainen tipahtaa postissa. Meillä tehdään sellaiset pikkuiset "puputervehdykset suklaasydämella" lasten ystäville päiväkotiin. Postia emme tänä vuonna lähetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupufanien äitinä nuo teidän kortit kuulostaa hauskoille! Meillä tehtiin ilasta muutama erilainen konekortti poikien kavereille annetteviksi :)

   Poista
 2. Oi näähän on tosi kivat kortit <3 Aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Piti keksiä jotain nopeaa ja näissä luulis sanoman ainakin menevän perille :D

   Poista