20. helmikuuta 2016

Talven iloja ja onnea voittajalle

 Onneen ei tarvita oikeastaan kovinkaan paljon. Voisin tänään valittaa kuinka ulkona tuulee ja pyryttää taas, väsyttää, palelee tai nenä vuotaa, mutta mitä se valittaminen auttaisi? Saisi kenties vain oloni entistä kurjemmaksi. Lapset ovat hurjan onnessaan lumitöistä sekä suojalumesta, joten miksi en imisi hyvää tuulta heidän iloisista puuhistaan ja hymyistään.
Valittamisen sijaan, voi vaikka tehdä iloisen lumiukon päiviä piristämään. Tai vaikka kokonaisen jengin ja lauman eläimiä kanssa!
 Tai sitten voi heittäytyä maahan tekemään lumienkeleitä ja samalla metsästää kielellä lumihiutaleita. Kovalla pyryllä niitä saakin paljon suuhun :D
 Jos on oikein hyvä tuuri, voi voittaa piristystä vaikka arvonnasta. Tänään Tellu valitteli, ettei koskaan saa arpoa, joten pistettiin tytön silmät kiinni ja käsi perintökuppi.
 Pate-kirja matkaa tällä kertaa Terhille, jolle lähtee aivan tuota pikaa sähköpostia. Onnittelut voittajalle ja lämmin kiitos kaikille osallistuneille♥ Katsotaan mitä kivaa ensi kerralla keksitään ;)

Puuhakasta lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Voi että, kiva juttu. :)
  Vastattu s-postiin. :) Mukavaa viikonloppua sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hauskaa viikonlopun jatkoa sinnekin♥

   Poista
 2. Kyllä jokaisena päivänä olisi vaikka mitä mistä voisi valittaa, mutta voi tietysti aina päättää olla ajattelematta niitä huonoja puolia kaikesta ja keskittyä positiivisiin juttuihin.. Sen lapset osaa ainakin vallan hyvin. Näkevät kaikessa sen ihanan, hyvän ja iloisen puolen :D<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valittamisesta tulee hyvin helposti kierre ja ehkä se energia kuitenkin kannattaa käyttää valittamisen sijaan niihin positiivisiin puoliin :)

   Poista