4. helmikuuta 2016

Voi mitä kevätuutuuksia!

 Kevät on ihanaa aikaa ja paljon ihanaa vaatetta lapsille tuntuu löytyvän uusista kevätmallistoistakin! Ajattelin alun perin koota kollaaseja suosikeista meidän kaikille lapsille, mutta mies ei vieläkään ole saanut kuvankäsittelyohjelmaa koneelle asti. Siispä tyydyn vain muutamalla kuvalla ihastelemaan tänään ilmestyneitä Gugguun ja Mini Rodinin drop ykkösiä.
  Ensinnäkin voihan Gugguu minkä teit! Onni rakastaa keltaista ja kuinka ihana tuo keltaisen sävy onkaan! Sellainen ihanan keväinen. Olisinkin tilannut oitis tuon trikoopaidan, ellei olisi Onnin koossa jo myyty loppuun. T-paita kävi jo ostoskorissa, mutta jäin pähkäilemään Onnin kasvua. Josko niitä saisi jostakin vielä lähempänä kesääkin!
 Tellu taas rakastaa Minttua ja mekkoja. Hänelle olisin tilannut joko pitkähihaisen tai kesämällisen frillamekon. Muita malleja jäin vielä miettimään ja odottamaan tytön kotiutumista.

 Mini Rodinilta tuli myös kivoja vaatteita, mutta meidän pojat ovat vähän hankalasti tällä hetkellä kahden koon välissä. Pienempää ei kesää ajatellen uskalla tilata ja isompi on vielä aavistuksen liian suuri. Toisaalta tiedän myös, ettei yksisarviset ja sydämet ole meidän poikien juttu.
 Tähän hiirikuosiin Onni kyllä varmasti ihastuisi. T-paita kesäksi houkutteli kovasti, mutta tällä kertaa koko-ongelmaa pähkäillessä tilasin Pikkuotuksesta muutaman muun tuotteen. Sen mitä meille on tulossa näette sitten niiden kotiuduttua :)

 Jokos muut ovat hullaantuneet kevään uutuuksista? Mikä mallisto on ollut mielekkäin tai mitä vielä kovasti odotatte?

2 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näköisiä vaatteita :) Minä en tiedä mistä alottaisin. Tässä käy kohta niin, että kertaheitolla hurautan nettikaupoissa tilin tyhjäksi ja tilaan (aivan liian) suuren määrän kaikkia ihanuuksia.. Kevät on ihanaa aikaa! Hihii.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnan vaikeus ja rahojen menohan tässä on edessä :D Jotenkin mulla ainakin meinaa joka kevät lähteä nää jutut lapasesta. Enkä nyt tarkoita vaan lastenvaatteita vaan ihan muutenkin :D

      Poista