20. tammikuuta 2015

Välikausihousut sovituksessa

 En varmaan ikinä ole näin aikaisin ostanut välikausivermeitä! Alesta olen voinut jotain jemmata, mutta yleensä kyllä herään kamppeiden ostamiseen vasta siinä vaiheessa kun niitä jo tarvitaan. Mistään suuresta retkahtamisesta ei ole nytkään kyse eli ehdin hyvin olemaan vielä perinteisesti myöhässä ;)

 Katselin taannoin Ratkiriemussa hyvällä hinnalla olleita Molo Kidsin Haven-housuja. Katsomiseksihan se jäi oikean koon hävitessä ennen kuin edes ehdin ajatella tilaamista! Vaan onneksi näitä housuja tuli vielä lisääkin ja Pikkutärykin sai omansa!

 Pikkutäryn välihuomautus: Katsokaa, uudet Turtles-sukat!
  Nyt näitä housuja sovitellessamme rupesin miettimään meniköhän koko sittenkin metsään? Vyötärön nyt onneksi saa vielä paremmin kiristettyä hyvän kiristyksensä ansioista kuin näin pikaisesti sovitettuna, mutta meneekö lahkeissa kokoa pienempi eli 110 sitten millaiseksi? Onhan tässä vielä matkaa kevääseenkin jos aurinko saa pojankin kasvamaan.
 Jalan alle puntit menee väkisinkin, mutta toisaalta muuttaahan kengätkin jo tilannetta. Meni keväällä tai ei, niin housut jää silti meille. Tuleehan nämä käyttöön sitten joskus kun sen aika on. Pienimmälle oli tarkoitus samat housut tilata, mutta en osannut päättää sopivaa kokoa. Ehkä hänen kohdallaan onkin hyvä odottaa kuinka paljon kasvuspurtti kasvattaa.

 Hankkisitteko te tilassani kevääksi toiset housut vai menisittekö näillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti