Eilen lapsille herkkuja kaapin antimista miettiessäni päätin pitkästä aikaa tehdä tonnikalatahnaa, vaikka patonkia meillä ei ollutkaan. Lasten mielestä kuitenkin on ihan sama mitä tahnan alla on leipänä.
Kuva antaa ehkä erittäin epämääräisen kuvan, mutta oikeasti tämä on maistuvaa sekä erittäin yksinkertaista tehdä. Perustahnaan tarvitaan tonnikalaa paloina, keitettyjä kananmunia ja majoneesia/ tuorejuustoa tms. maun mukaan sekä mausteita (esim. tilli ja sitruunapippuri). Tonnikalat ja kananmunat muussataan haarukalla ja lisätään majoneesi sekä mausteet. Itse tykkään laittaa myös hieman suolakurkkua ja toiset taas esim. sipulia tai valkosipulia.
Eilen tein kulhollisen ja näin illalla ei ole enää yhtään jäljellä. Kuka lie käynyt kaapilla?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti