23. tammikuuta 2015

Isoveljen vanhoja

 Meillä on jemmassa todella paljon lasten vaatteita. Kevätkamppeita etsiessäni oli haikeaa katsella Tellun vanhoja. Suureksi yllätyksekseni ne miellyttivät paljon enemmän kuin Pikkutäryn vanhat. Johtuuko se sitten kyllästymisestä vai mistä, en tiedä.

 Jemmavaatteilla pienin pärjäisi kyllä loistavasti, mutta silti käytän hänellä enemmän uusia, juuri Jyrälle ostettuja. Ovat pojat kyllä varsin erilaisia niin luonteeltaan kuin muutenkin. Päätin nyt kuitenkin kuvata muutaman jemmavaatteen. Tässä on tosiaan vain pieni otos jemmoista ja osa näistä on vielä meille liian suuriakin.

  Lindexiltä tuli Tellun ollessa pieni ostettua paljonkin. Hinta-laatusuhde oli hyvä ja alet mahtavat. Pikkutäryn aikaan ostettua tuli jo vähemmän. Kuvan kokohaalari on kirpputorilta ja muumibody alesta. Haalarihousut on varmaan ihan täyshintaan ostetut.

Me&i:n vaatteista osa on löytöjä kirppikseltä ja osa alella tilattu. Ellen ihan väärin muista näistä on vain tipuhousut normaalihinnalla hankitut.

  Popin vaatteista on puolet miehen työreissuilta tuomia ja puolet käytettynä edullisesti ostettuja. Saa nähdä mahtuuko alarivin autopaita pienimmälle kesällä.
  Villervallaa Pikkutäryllä oli enemmänkin alesta tilattuna. Noshin velourit oli ihan lemppareita! Tutan retroa Pikkytäryllä taas oli paljon käytössä yökkäreissä. Muutenkin yökkäreissä oli pojalle mieleisiä kuvia aivan kuten nytkin.
  Kirppikseltä löytyneet Marimekot. Näistä tuo omena ja yöpuku olivat kovassa käytössä Pikkutäryllä ja ovat nyt pienimmälläkin.
 Mini Rodiniakin on pienimmän kasvua odottelemassa. Osa ihanuuksista on vielä muissa jemmalaatikoissa.

 Nyt kun näitä vaatteita katselee niin ehkä menevämmälle Pikkutärylle on tullut puettua värikkäämpää toisin kuin rauhalliselle Jyrälle. Moni Pikkutäryn vaate on päätynyt Jyrän päälle etenkin miehen toimesta, mutta poika tuntuu niissä aivan vieraalle! Ulkovaatteissa en tosin ole kaikissa samaa ilmiötä huomannut. Tiedä sitten mistä moinen johtuu, mutta ehkä lähes kaikkien vaatteiden säästäminen ei ole ollut maailman paras idea. Toisaalta ei meillä ainakaan pienimmällä pääse missään vaiheessa tulemaan tilannetta jolloin kaikki vaatteet olisivat loppu (noruvirus sai aikaan valtavan pyykkivuoren) ja remppahommiinkin löytyy helposti päälle puettavaa.

 Tajusin vasta vaatteita kuvatessani, että olisikohan teitä mahtaneet kiinnostaa ne Tellun vanhat vaatteet? Tai onko tällaiset postaukset  yleensäkin ihan tylsää luettavaa?

2 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaa! :)

  Tuo, että sama vaate näyttää oudolta pikkusisaruksen päällä, pitää kyllä ihan paikkansa. Meillä nuorempi käyttää nyt siskolta pieneksi jääneitä vaatteita, mutta osa on jotenkin niin ei-Untuvikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joskus napata sitten kuvia! Nyt ovat taas kasan alimmaisena, mutta joskus kun on aikaa niin nopeastihan ne esiin kaivaa.

   En olisi ikinä voinut uskoakaan kuinka vieraalle lapsi voi näyttää ihan vaan veljensä vanhoissa vaatteissa!

   Poista