25. tammikuuta 2015

Jee, me mennään luistelemaan!

 Vesikelien ja kovien pakkasten helpotettua ollaan taas päästy viikonloppuna nauttimaan luistelustakin. Lapset ovatkin ensin aamupäivällä tehneet hiihtolenkin, sitten pienimmän nukkuessa käyneet luistelemassa ja vielä ennen pimeän tuloa hiihtäneet lisää. Ovat siis selvästi huomanneet että talven puuhista pitää nauttia silloin kun kelit sallivat! Eikä muuten ole lapsilla uniongelmia tällaisten päivien jälkeen ;)
 Tellu luistelee äitinsä tavoin hokkareilla. Oli meillä joskus alkuun yhdet kaunoluistimetkin, mutta muutaman kerran jälkeen tyttö ilmoitti haluavansa piikittömät. Inho piikkejä kohtaan siis lienee perinnöllistä sillä itse olen jo melko varhain ala-asteella ilmoittanut haluavani poikien luistimet. Rakastuinkin luisteluun vasta hokkarit saatuani.

 Tellun luistinvalinta sopii erittäin hyvin myös meille vanhemmille. Tällä hetkellä kun monoissakin on mennyt Tellun omat seuraavana talvena Pikkutärylle eli eipähän tarvitse olla ostamassa koko aikaa molemmille uusia! Ahkerasta luistelusta huolimatta luistimet säilyvät hyvässä kunnossa vielä aikanaan pienimmänkin käytettäväksi :)

  Nyt kypärät ja luistimet kasseihin ja menoksi! Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti