16. tammikuuta 2015

Apua! Olohuoneeseen kattovalaisin?

 Mikähän siinä on, että miehen ollessa reissussa tapahtuu aina sellaista jossa apua häneltä tarvitsisin? Osaan kyllä hoitaa lapset ja kodin enkä mene heti sormi suuhun öljykattilankaan temppuillessa. Sähkömieheksi minusta ei kuitenkaan ole! Meillä on siis olohuoneessa todellinen tunnelmavalaistus kattovalaisimen sanoessa ilmeisesti sopimuksensa irti. Tai sellaiseen ainakin miehen kanssa käydyn puhelun perusteella päädyttiin.

 Ostettiin nykyinen valaisin muuttaessamme aikoja sitten tähän taloon. Olen pitkään sitä jo inhonnut, mutta päättänyt hankkia uuden vasta uuteen kotiin jos sellaiseen tästä joskus vihdoin päästään muuttamaan. Nyt olisi kuitenkin pakko lähteä valaisinkaupoille, mutta ei hajuakaan millaisen ostaisin. Jonkun halvan tähän sopivan vai sellaisen jolla olisi käyttöä jossakin päin uutta kotiakin, jonka sisustuksesta ei siis todellakaan vielä tiedetä yhtään mitään? Pikaisesti katsoin muutamia vaihtoehtoja, mutta ei tullut sitä tunnetta; Tuo se on.

Kaikki muut paitsi kuplat löytyy MSO.fi ja Kuplat taas kanta-asiakastarjouksessa Hobbyhallissa.

 Onko kenelläkään käytännön kokemuksia noista valaisimista? Valaiseeko kuinka hyvin tai huonosti? Myös muita olohuoneeseen sopivia saa vinkata! Tämä on taas valvotun yön jälkeen sellainen asia johon keskittymiskykyni ei vaan riitä.

Tunnelmallista perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti